Ζητούνται πληροφορίες για θανατηφόρο τροχαίο στον Δήμο Δάφνης - Υμηττού

Στα πέριξ 04 Φεβρουαρίου 2021

Έκκληση για πληροφορίες κάνει η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών για το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 09:20 το πρωί της Τρίτης 2 Φεβρουαρίου, επί της οδού Εθν. Αντιστάσεως (Ηλιουπόλεως) ο.α 54, στον Δήμο Δάφνης - Υμηττού.

Από dytikesmaties

Το τροχαίο έγινε 50 μέτρα από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ταίναρου, πλησίον Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού – Τ.Ε.Φ.Α.Α., περιοχής Δήμου Δάφνης-Υμηττού.

Ο οδηγός επέβαινε σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, χρώματος μαύρου, μάρκας HONDA, μοντέλο ASTREA , εξετράπη της πορείας της και ανετράπη επί του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος, να επικοινωνήσει με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών, στα τηλέφωνα 210-5284209 και 210-5284064.

Προβλήθηκε 1114 φορές

Μαύρη μέρα στον Δήμο Αγίου Δημητρίου: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 57χρονος υπάλληλος καθαριότητας ενώ πήγαινε στη δουλειά του

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3:00 τα ξημερώματα. Ο άτυχος εργαζόμενος, Ηλίας Πιερράτος, κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Αττάλου.

Σοκ στην Καλλιθέα: Παρέσυραν τρανς γυναίκα με αυτοκίνητο και την περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό - Τέσσερις συλλήψεις

Στη σύλληψη τεσσάρων νεαρών προχώρησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, για την άγρια, ρατσιστική επίθεση σε βάρος διεμφυλικής γυναίκας στην Καλλιθέα.

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς διαρήκτες που πιάστηκαν στα πράσα σε μπαλκόνι διαμερίσματος, στο Ελληνικό

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο νεαροί ημεδαποί ηλικίας 19 και 20 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαΐου στο Ελληνικό, την ώρα που επιχειρούσαν να διαρρήξουν διαμέρισμα.

Έντονη μυρωδιά αερίου στα νότια προάστια: Εκκενώθηκαν επιχειρήσεις και σχολεία - Οσμή και σε άλλες περιοχές

Δεν έχει βρεθεί η πηγή του προβλήματος σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία - Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού Σώματος και συνεργεία της ΔΕΣΦΑ ερευνούν τα αίτια