Συνωστισμός παρατηρήθηκε χθες στο Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης, το οποίο λειτουργεί ως εμβολιαστικό κέντρο.

Στις φωτογραφίες που παρουσίασε η εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" φαίνονται δεκάδες ηλικιωμένοι (εδώ) να περιμένουν στον εξωτερικό χώρο, φορώντας μεν μάσκες, αλλά χωρίς αποστάσεις λόγω και του μικρού περιβάλλοντα χώρου.


Ο δήμαρχος Ηλιούπολης, Γ. Χατζηδάκης, (Δείτε  εδώδήλωσε ότι "φανταστείτε ότι το 2009 στο Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης εξυπηρετούσαν 108 γιατροί και σήμερα είναι μόλις 23.

Το στενάχωρο είναι ότι πλέον εδώ και μερικές ημέρες δεν παρέχεται καμία ιατρική εξέταση, παρά μόνο εμβολιασμοί.

Έχει μετατραπεί σε εμβολιαστικό κέντρο και τεστ Covid, με αποτέλεσμα πολλοί ηλικιωμένοι με διάφορες ασθένειες να μην μπορούν να προσέλθουν στο Κέντρο Υγείας.

Χρειάζεται άμεσα να γίνει κάτι"."Οι ουρές ήταν τεράστιες χθες, περίμεναν περίπου μία ώρα για να εμβολιαστούν.

Δεν υπάρχει προσωπικό, χρειάζεται άμεσα να υπάρξει ενίσχυση του Κέντρου Υγείας και προσλήψεις μόνιμων γιατρών" πρόσθεσε.

www.enikos.gr 

Προβλήθηκε 257 φορές

Οι Οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  Ηλιούπολης για την ΠΥΡΚΑΛ

Οι Οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηλιούπολης, στέκονται αλληλέγγυες στον αγώνα των κατοίκων της Δάφνης και του Υμηττού για την ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ της έκτασης της ΠΥΡΚΑΛ, ενάντια στην - εν κρυπτώ και άνευ διαβούλευσης - πρόταση τσιμεντοποίησης του χώρου και της αδιαφάνειας που χαρακτηρίζει το σχέδιο της Κυβέρνησης, σχετικά με τον χωροταξικό και αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του έργου.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τραυματία στην Ηλιούπολη σε έργα της ΕΥΔΑΠ

Το βράδυ της Παρασκευής έγινε τροχαίο ατύχημα στην Ηλιούπολη επί της Λεωφόρου Ελ. Βενιζέλου, σε σημείο που γινόντουσαν έργα της ΕΥΔΑΠ, παρόλο που υπήρχε σήμανση και είχαν παρθεί όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Δήμος Ηλιούπολης: ''Rapid test σε όλο το βοηθητικό προσωπικό των  Λυκείων, δηλαδή προσωπικό καθαριότητας , φύλακες και διαχειριστές κυλικείων''

Σάββατο 10/4/2021, 09:00 έως 13:00, στην «Κυψέλη Εθελοντών» οδό Θέμιδος 2 και Δημ. Γληνού 35, από εθελοντή γιατρό με την ευθύνη του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Κ. Ιωάννη Πούλου.