Αιρετοί του ΣΥΡΙΖΑ εμβολιάζονται εκτός σειράς - Τι συνέβη στον Δήμο Βύρωνα.

Στα πέριξ 07 Μαρτίου 2021

Μεγάλη αντιπαράθεση προέκυψε το τελευταίο διάστημα μεταξύ της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ για τους αιρετούς που ανήκουν στη ΝΔ και που είχαν εμβολιαστεί εκτός σειράς.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε μάλιστα αναδείξει σε θέμα πρώτης γραμμής τον εκτός σειράς εμβολιασμό δύο στελεχών της ΝΔ, στη Θεσσαλονίκη. Και παρότι η ΝΔ τους διέγραψε, μετά από καταγγελίες ότι έκαναν το εμβόλιο πριν από τη σειρά τους, ο ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε με ανακοίνωση κάνοντας λόγο για «πλιάτσικο»!

Ωστόσο, φαίνεται ότι και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν ακριβώς το ίδιο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, την ημέρα του μεγάλου χιονιά στην Αττική, στις 16 Φεβρουαρίου, εμβολιάστηκαν εκτός σειράς αιρετοί της αυτοδιοίκησης και συγκεκριμένα του Δήμου Βύρωνα. Σύμφωνα με καταγγελίες αιρετών του Δήμου και δημοσιεύματα τοπικών ΜΜΕ, εκτός σειράς έχουν εμβολιαστεί ο δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης και οι δύο αντιδήμαρχοι κ.κ. Αγγελής και Καραγιάννης, όλοι υψηλόβαθμα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετική ερώτηση για τους εκτός σειράς εμβολιασμούς, έχει κάνει προς τον δήμαρχο ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Βύρωνα Χρ. Γώγος και πρόκειται το θέμα να συζητηθεί στο επερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο. Αναμένεται η τοποθέτηση της διοίκησης του Δήμου που μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει κάποια δήλωση.

Πηγή: www.iefimerida.gr

Προβλήθηκε 1732 φορές

 Εκπαιδευτήρια Γεωργίου Ζώη: ''για όσα ονειρεύονται τα παιδιά είμαστε κοντά τους''.

Για τα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΩΗ η παιδεία οφείλει κυρίως να δίνει σταθερά σημεία προσανατολισμού, δοκιμασμένες αξίες και καταξιωμένα ιδεώδη ως βάση του ζην, του συζήν και του ευζην.

Καλοριφέρ ''εξερράγη'' σε σχολείο - ''Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα''

Σοκ προκαλεί η καταγγελία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δάφνης – Υμηττού για επικίνδυνο περιστατικό στο 1ο Λύκειο Υμηττού, όπου σώμα καλοριφέρ εκτόξευσε καυτό νερό υπό πίεση μέσα σε αίθουσα, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα εκπαιδευτικού.