Επιπτώσεις που θα δούμε ότι θα επιβεβαιωθούν όπως ομολογούν και οι ίδιοι οι δήμαρχοι, παρουσιάζει σε video που ανέβασε στο youtube η ΠΟΕ ΟΤΑ


Στο video η ΠΟΕ ΟΤΑ επισημαίνει ότι οι Αναπτυξιακοί Οργανισμοί παρακάμπτουν το ΑΣΕΠ στις προσλήψεις για να προσλαμβάνουν οι αιρετοί ημετέρους, καταστρατηγούν την εργατική νομοθεσία και τις συλλογικές συμβάσεις για να έχουν οι δήμοι ενοικιαζόμενους εργαζόμενους και ακυρώνουν τα εκλεγμένα Συλλογικά Όργανα των ΟΤΑ για να αποφασίζουν οι εργολάβοι και οι ιδιώτες.

Σημειώνει επίσης ότι αρκεί μια απόφαση του Αναπτυξιακού Οργανισμού για να εκχωρηθούν υπηρεσίες και αρμοδιότητες των δήμων σε εταιρείες.

Η ΠΟΕ ΟΤΑ σημειώνει επίσης ότι οι Αναπτυξιακοί Οργανισμοί προσφέρουν αδιαφάνεια στις οικονομικές συναλλαγές, απευθείας ανάθεση σε φίλους και γνωστούς και ότι οι δημότες θα πληρώνουν περισσότερα χωρίς κανέναν έλεγχο στις αποφάσεις.

Τέλος η ΠΟΕ ΟΤΑ επισημαίνει ότι η κυβέρνηση και οι αιρετοί απαξίωσαν τους ΟΤΑ για να παρουσιάσουν τους αναπτυξιακούς οργανισμούς σαν σωτήρες και στέλνει το μήνυμα ότι η ιδιωτικοποίηση των ΟΤΑ μας αφορά όλους και πρέπει να ακυρωθεί.

www.myota.gr

Προβλήθηκε 113 φορές
3 tips για να συντηρήσουμε τον λέβητα του σπιτιού

Όσο βρισκόμαστε στο σπίτι μας κάνουμε πολλά πράγματα μέσα στην ημέρα. Μαγειρεύουμε, βλέπουμε τηλεόραση, κάνουμε ένα ζεστό μπάνιο... Ωστόσο, μάλλον δεν σκεφτόμαστε ποτέ ότι το ζεστό περιβάλλον που απολαμβάνουμε στο σπίτι και το ζεστό νερό που χρησιμοποιούμε, τόσο για το μπάνιο μας όσο και για να πλύνουμε τα πιάτα, οφείλονται στον λέβητα που χρησιμοποιούμε.

Θύμα διάρρηξης ο Ευκλείδης Τσακαλώτος: Σκαρφάλωσαν στον 7ο όροφο, έσπασαν τον τοίχο και μπήκαν στο γραφείο του

Ο κ. Τσακαλώτος αναφέρει στην ανάρτησή του: «Σήμερα το πρωί, μπαίνοντας στο γραφείο με τους συνεργάτες μου αντικρίσαμε αυτήν την εικόνα. Οι διαρρήκτες αφού σκαρφάλωσαν στον 7ο όροφο, έσπασαν τον εξωτερικό τοίχο, ανακάτεψαν τα έγγραφα και αφαίρεσαν τους υπολογιστές μας.

Ο καιρός την Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

Αραιές νεφώσεις που από το απόγευμα θα πυκνώσουν. - Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στα νότια έως 6 μποφόρ. Από το απόγευμα στα βόρεια θα στραφούν σε νότιους 4 με 5 μποφόρ.

Δεν ανοίγουν στις 10 Μαΐου οι παιδικοί σταθμοί

«Από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων διευκρινίζεται ότι δεν υφίσταται θέμα ανοίγματος των βρεφονηπιακών σταθμών τη Δευτέρα 10 Μαΐου. Η επαναλειτουργία των σταθμών αυτών θα εξεταστεί αργότερα ανάλογα με τις εισηγήσεις της Επιτροπής των Ειδικών. Σχετικές ανακοινώσεις θα υπάρξουν έγκαιρα».

Έφυγε από την ζωή ο ειδικός φρουρός που τραυματίστηκε σε τροχαίο στο Περιστέρι

Το θαύμα που περίμενε η οικογένεια του νεαρού ειδικού φρουρού δεν ήρθε ποτέ. Το πρωί της Τετάρτης (05.05.2021) άφησε την τελευταία του πνοή, υποκύπτοντας στα σοβαρά τραύματα που είχε υποστεί ύστερα από το σοβαρό τροχαίο στο Περιστέρι.