Ο Δήμος Ηλιούπολης, στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής, απηύθυνε και φέτος, κάλεσμα σε λογιστές της πόλης μας, όπως εθελοντικά συνδράμουν στη δωρεάν σύνταξη των φορολογικών δηλώσεων δημοτών μας με χαμηλό εισόδημα.

Στο κάλεσμά μας ανταποκρίθηκαν εθελοντές λογιστές και κατόπιν αυτού θα εξυπηρετηθούν αποκλειστικά μισθωτoί, συνταξιούχοι, άνεργοι, Α.Μ.Ε.Α., με εισόδημα έως έξι χιλιάδες Ευρώ (6.000 €), εφόσον αυτό προέρχεται από μισθούς, συντάξεις ή / και επιδόματα.

Σημειώνεται ότι ο αριθμός των εξυπηρετούμενων συνδημοτών είναι περιορισμένος και εξαρτάται από τον αριθμό των εθελοντών λογιστών και των δηλώσεων που έχει ο καθένας δυνατότητα να αναλάβει.

Ως εκ τούτου θα τηρηθεί λίστα προτεραιότητας και θα εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα οι οικονομικά ασθενέστεροι.

Πληροφορίες και κατάθεση αιτήσεων: οι αιτήσεις υποβάλλονται στην «Κυψέλη Εθελοντών Δήμου Ηλιούπολης» (Θέμιδος 2 και Γλυνού, 1ος όροφος, τηλ. 210 9732282, email: [email protected]) από 22/6/2021 έως 16/7/2021, και ώρες: 9.00-13.00 και 17.00-19.00. (Τμήμα Παιδείας – Εθελοντισμού, Δια Βίου Μάθησης & Πολιτικών Ισότητας Δήμου τηλ. 210- 9970156)

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:

Για Δήμο

 • Αντίγραφο Δελτίου Ταυτότητας ή Άδειας Διαμονής
 • Αντίγραφο εκκαθαριστικού προηγούμενου έτους

Για λογιστές

 • Κωδικοί πρόσβασης (user name – password), (θα δοθούν αποκλειστικά στους λογιστές)
 • Φωτοαντίγραφο Δελτίου Ταυτότητας ή Άδειας Διαμονής
 • Εκκαθαριστικό προηγουμένου έτους
 • A.M.K.A δικαιούχων
 • Βεβαίωση από Ο.Α.Ε.Δ. (σε περίπτωση ανεργίας)
 • Βεβαίωση αποδοχών
 • Δικαιολογητικά αγοράς – πώλησης – ακινησίας Ι. Χ. (εφόσον υπάρχει μεταβολή)
 • Σε περίπτωση που ο φορολογούμενος είναι φιλοξενούμενος ή ενοικιαστής, απαιτείται ο Α.Φ.Μ. του ιδιοκτήτη.

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος
σε θέματα Εθελοντισμού
Ιωάννα Σκλαβενίτη

Προβλήθηκε 301 φορές

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - Άμεση και έγκαιρη παράταση όλων των συμβάσεων ''Covid-19''

Το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - μαζί με την επιτροπή αγώνα εργαζομένων με συμβάσεις λόγω “covid” - παρέμβηκε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου το οποίο πραγματοποιήθηκε τη ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ζητώντας την παραμονή όλων των συμβασιούχων στη δουλειά και την λήψη ΟΜΟΦΩΝΗΣ απόφασης του Δ.Σ.

Δήμοι, φορείς ζήτησαν ''μερίδιο'' από τον Υμηττό

H αναθεώρηση του Προεδρικού Διατάγματος του 2011 για τον Υμηττό είναι επιβεβλημένη, καθώς το 2017 επτά δήμοι της περιοχής το είχαν προσβάλει ενώπιον του ανώτατου ακυρωτικού δικαστηρίου και πέτυχαν την ακύρωσή του για το κομμάτι του διατάγματος που αφορά τα όριά τους

Ένα από τα δέκα εισιτήρια για την τελική φάση διεκδικούν οι έφηβοι του Γ.Σ.Ηλιούπολης

Τα 10 εισιτήρια που οδηγούν στην Τελική φάση (6-8 Αυγούστου), διεκδικούν το ερχόμενο τριήμερο (23-25/7) 24 συνολικά ομάδες που μετέχουν στη Β’ φάση του Εφηβικού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης (Κ17).