Στην επιστροφή του από τις τριήμερες διακοπές του στο Costa Navarino ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προσπάθησε να δώσει μια «αίσθηση» εργασίας και έτσι κινητοποίησε όλες τις δυνάμεις της περιοχής για τις επισκέψεις του ώστε να εμφανιστεί ως ο «αρεστός του λαού».

Μέσα στα στημένα χειροκροτήματα (όπως φαίνεται) και στην κινητοποίηση των μελών του κόμματος και της Αστυνομίας, ήταν και η προληπτική καταστολή κάθε έννοιας δημοκρατικής έκφρασης όπως η καταγγελία που είχε δημοσιεύσει το documentonews.gr, τη Δευτέρα το βράδυ και αφορούσε αστυνομικούς που μπήκαν σε χωράφι δίπλα από τον συνεταιρισμό του Ελαιώνα, στους Γαργαλιάνους για να κατεβάσουν πανό.

Στην ανάρτηση αναφέρεται ότι οι αστυνομικοί «πήδηξαν από την περίφραξη και μπήκαν παράνομα στο χωράφι που είναι ιδιωτικό», ενώ παράλληλα επισημαίνεται ότι ένας αστυνομικός ακούγεται να λέει «πάρτε του το κινητό», απευθυνόμενος στον πολίτη που κατέγραφε το περιστατικό.

Στο νέο video  που δημοσιεύουμε φαίνεται και ο αξιωματικός της ΕΛΑΣ που δίνει εντολές στους υφισταμένους να κάνουν πληθώρα παραβάσεων και να απειλούν πολίτη μέσα στην ιδιοκτησία του, επαναλαμβάνοντας μάλιστα το επώνυμό του.

Και το ερώτημα είναι ποιος είναι αυτός ο αξιωματικός της ΕΛΑΣ που καταπατά όλους τους νόμους και τα δημοκρατικά δικαιώματα των πολιτών;

Ποιος είναι ο αξιωματικός της ΕΛΑΣ που παρακολουθεί τους υφιστάμενους του να κάνουν πληθώρα παραβάσεων και να απειλούν πολίτη μέσα σε ιδιοκτησία του;

Ποιος είναι αυτός που κάνει παράβαση καθήκοντος και υπέρβαση εξουσίας;

www.documentonews.gr

Προβλήθηκε 652 φορές

Νομιμοποίησαν τις συνεδριάσεις Δήμων και Περιφερειών (Νομοσχέδιο)

Όσο μπορούμε να θυμηθούμε καλύπτοντας τόσα χρόνια το ρεπορτάζ της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πρόκειται για μία από τις εντυπωσιακότερες νομιμοποιήσεις που έχουμε δει να ψηφίζονται στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

Διεξαγωγή ποδηλατικού γύρου το Σάββατο 18.09.2021, στην Ηλιούπολη. Πότε θα το ανακοινώσει ο Δήμος;

Ο Δήμος Ηλιούπολης συμμετέχει στο Πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας» για το 2021 με μια σειρά από δράσεις που στόχο έχουν την υιοθέτηση πολιτικών προώθησης της βιώσιμης αστικής κινητικότητας.

Δήμος Ηλιούπολης: 14.880 ευρώ, για ''Διοργάνωση εκδηλώσεων για συμμετοχή του Δήμου στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας''

Μακάρι να διαβάσουμε για την πόλη μας κάποια στιγμή κάτι τέτοιο: <<Στον Δήμο Αλίμου το 2ο βραβείο που του απονεμήθηκε πανελλαδικά από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Υπουργείο Περιβάλλοντος, για την συμμετοχή του στην "Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020">>