Το CMP Sports School, το μοναδικό αποκλειστικά Αθλητικό ΙΕΚ  στη χώρα μας, που έχει την έδρα του στην Ηλιούπολη (Ηρώων Πολυτεχνείου 40), σας προσφέρει τη δυνατότητα να σπουδάσετε προπονητική, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, personal training, κάτω από τις οδηγίες του Στέλιου Γιαννακόπουλου του Γιώργου Λημνιάτη και του Κώστα Ντάκουλα, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον σας για μια από τις υποτροφίες που σας παρέχουν 50% έκπτωση στα δίδακτρα.

Πώς να το κάνετε; 

Με ένα «κλικ» στο banner του CMP που υπάρχει στο site μας  ή εδώ, μεταφέρεστε στη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος,  την οποία συμπληρώνετε και αμέσως μετά ένας εκπρόσωπος του CMP θα επικοινωνήσει μαζί σας για να κλείσετε ραντεβού. 

Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ!


Το CMP Sports School, είναι ένα πρότυπο αθλητικό σχολείο με αναβαθμισμένες υπηρεσίες εκπαίδευσης στην Προπονητική, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και Personal Training, στην Αθλητική Δημοσιογραφία, και στο Sports Management.

Η βασική επιδίωξη του νέου αυτού Αθλητικού Σχολείου, στον τομέα της προπονητικής, είναι να δημιουργήσουμε άριστα καταρτισμένους προπονητές με πλήρη γνώση, όχι μόνο των βασικών αρχών προπόνησης, αλλά και τους τρόπους που η νέα και συνεχώς εξελισσόμενη τεχνολογία, μπορεί να βελτιώσει τις δεξιότητες μιας προπονητικής ομάδας, κάνοντας αποδοτικότερη την δουλειά του προπονητικού επιτελείου.

Όσον αφορά το Αθλητικό ρεπορτάζ η επιδίωξη μας είναι να δημιουργήσουμε τον δημοσιογράφο του αύριο, με άριστη γνώση του γραπτού και προφορικού λόγου, αλλά επίσης και επαγγελματίες που θα γνωρίζουν ότι χρειάζεται να γνωρίζουν σε σχέση με τους νέους τρόπους αλλά και τα νέα μέσα ενημέρωσης.

Τέλος στο Αθλητικό μάνατζμεντ, επιδίωξη μας είναι να μεταλαμπαδεύσουμε την γνώση ανθρώπων που είναι απόλυτα επιτυχημένοι στον κλάδο αυτό, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε μια εγχώρια σχολή στελεχών διοίκησης επαγγελματικών ομάδων, για όλα τα επίπεδα.

https://cmpsports.edu.gr/
Ηρώων Πολυτεχνείου 40 - Ηλιούπολη - Αττική
τηλ: 210 99 16 511


Προβλήθηκε 379 φορές

Rapid test στον Δήμο Ηλιούπολης

Το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021 πραγματοποιείται ακόμη μια φορά από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ μαζικός έλεγχος ταχείας ανίχνευσης «Covid-19 rapid test», στην Κεντρική Πλατεία Εθνικής Αντίστασης από τις 09:00 έως τις 15:00.