Το CMP Sports School, το μοναδικό αποκλειστικά Αθλητικό ΙΕΚ  στη χώρα μας, που έχει την έδρα του στην Ηλιούπολη (Ηρώων Πολυτεχνείου 40), σας προσφέρει τη δυνατότητα να σπουδάσετε προπονητική, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, personal training, κάτω από τις οδηγίες του Στέλιου Γιαννακόπουλου του Γιώργου Λημνιάτη και του Κώστα Ντάκουλα, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον σας για μια από τις υποτροφίες που σας παρέχουν 50% έκπτωση στα δίδακτρα.

Πώς να το κάνετε; 

Με ένα «κλικ» στο banner του CMP που υπάρχει στο site μας  ή εδώ, μεταφέρεστε στη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος,  την οποία συμπληρώνετε και αμέσως μετά ένας εκπρόσωπος του CMP θα επικοινωνήσει μαζί σας για να κλείσετε ραντεβού. 

Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ!


Το CMP Sports School, είναι ένα πρότυπο αθλητικό σχολείο με αναβαθμισμένες υπηρεσίες εκπαίδευσης στην Προπονητική, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και Personal Training, στην Αθλητική Δημοσιογραφία, και στο Sports Management.

Η βασική επιδίωξη του νέου αυτού Αθλητικού Σχολείου, στον τομέα της προπονητικής, είναι να δημιουργήσουμε άριστα καταρτισμένους προπονητές με πλήρη γνώση, όχι μόνο των βασικών αρχών προπόνησης, αλλά και τους τρόπους που η νέα και συνεχώς εξελισσόμενη τεχνολογία, μπορεί να βελτιώσει τις δεξιότητες μιας προπονητικής ομάδας, κάνοντας αποδοτικότερη την δουλειά του προπονητικού επιτελείου.

Όσον αφορά το Αθλητικό ρεπορτάζ η επιδίωξη μας είναι να δημιουργήσουμε τον δημοσιογράφο του αύριο, με άριστη γνώση του γραπτού και προφορικού λόγου, αλλά επίσης και επαγγελματίες που θα γνωρίζουν ότι χρειάζεται να γνωρίζουν σε σχέση με τους νέους τρόπους αλλά και τα νέα μέσα ενημέρωσης.

Τέλος στο Αθλητικό μάνατζμεντ, επιδίωξη μας είναι να μεταλαμπαδεύσουμε την γνώση ανθρώπων που είναι απόλυτα επιτυχημένοι στον κλάδο αυτό, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε μια εγχώρια σχολή στελεχών διοίκησης επαγγελματικών ομάδων, για όλα τα επίπεδα.

https://cmpsports.edu.gr/
Ηρώων Πολυτεχνείου 40 - Ηλιούπολη - Αττική
τηλ: 210 99 16 511


Προβλήθηκε 5106 φορές

Βασίλης Σπανάκης : ''Δεν μπορούμε να μιλάμε για την επένδυση του Ελληνικού χωρίς την Αστική Σήραγγα Ηλιούπολης και την αναβάθμιση της Λ. Βουλιαγμένης''

Στη Βουλή συζητήθηκε σήμερα η Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή του Νοτίου Τομέα Αθηνών κ. Βασίλειου – Πέτρου Σπανάκη, για την επίσπευση του έργου της Αστικής Σήραγγας Ηλιούπολης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚO ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν την αίτησή τους καθημερινά, από την Παρασκευή 01/07/202 έως την Παρασκευή 15/07/2022 και ώρες 9:00 π.μ. – 02:00 μ.μ. στο κτίριο που στεγάζεται το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηλιούπολης επί της οδού Ηρώς Κωνσταντοπούλου 45.

Γ.Σ.Ηλιούπολης: Οι όμιλοι στην Γ. Εθνική και στην Α.2 γυναικών.

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (28/6) η κλήρωση για την ανακατανομή των ομάδων από Αθήνα και Θεσσαλονίκη στους ομίλους του Νότου της Γ' Εθνικής (1ος, 2ος, 3ος) αλλά και στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών (1ος, 2ος, 3ος, 4ος).