Το Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης επισκέφτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ. Χρήστο Σωτηρόπουλο και τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Ιωάννη Πούλο, για να ευχαριστήσουν εκ μέρους της πόλης τον Διευθυντή κ. Αθανάσιο Λαϊνά για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που παρέχει η μονάδα που διοικεί, στην Ηλιούπολη και τις γύρω περιοχές και συμβολικά του παρέδωσαν την αναμνηστική πλακέτα και το Ιστορικό Λεύκωμα του Δήμου Ηλιούπολης.

Ο Δήμαρχος εξήρε την εξαιρετική προσπάθεια που καταβάλει όλο το υγειονομικό και διοικητικό προσωπικό του Κ.Υ.Η. που παρά το γεγονός ότι λειτουργεί με λιγότερες ειδικότητες και μειωμένο προσωπικό, έχει συμβάλλει σημαντικά στην αντιμετώπιση της πανδημίας με δωρεάν μοριακά τεστ κορωνοϊού σε πολίτες που ήρθαν σε στενή επαφή με θετικά κρούσματα και σύντομα θα λειτουργήσει και ως κέντρο εμβολιασμού.

Το Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης λειτουργεί καθημερινά 07:00-19:00 και το Κέντρο Αναφοράς Covid 08:00-22:00 στην Λεωφ. Μαρίνου Αντύπα & Ναυαρίνου 1, Ηλιούπολη 16346.

E-mail: [email protected]Τηλέφωνα: 210-9978-829, 210-9978-831, 210-9978-827

Παρεχόμενες Υπηρεσίες/Ιατρεία/Εργαστηριακές-Απεικονιστικές Εξετάσεις: Αλλεργιολογικό, Γυναικολογικό, Δερματολογικό, Ενδοκρινολογικό, Καρδιολογικό, Νευρολογικό, Οδοντιατρικό, Ορθοπεδικό, Οφθαλμιατρικό, Παθολογικό, Παιδιατρικό, Πνευμονολογικό, Ρευματολογικό, Χειρουργικό, Ψυχιατρικό και ΩΡΛ / Αιματολογικές, Ανοσολογικές, Βιοχημικές, Μικροβιολογικές, Ορμονολογικές, Test pap / Ακτινολογικές.

10 Δεκεμβρίου 2020
Γραφείο Τύπου
Δήμου Ηλιούπολης


Προβλήθηκε 303 φορές

Κώστας Γ. Σεφτελής Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ηλιούπολης: ''Εργασίες και τοποθέτηση τραπεζόπαγκων στο Χαλικάκη''

Θέλω να πιστεύω πως θα τύχει σεβασμού από όλους και δεν θα βανδαλιστεί (γιατί έχουμε και αυτά...!). Σε κάθε περίπτωση, η προσπάθεια μας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας, δεν σταματάει!

Κυπελλούχος Ελλάδας ο Π.Α.Ο.Κ. για πρώτη φορά στην ιστορία του

Τον πρώτο τίτλο στην ιστορία του στο γυναικείο βόλεϊ πανηγυρίζει ο Π.Α.Ο.Κ., καθώς στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών που διεξήχθη στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Α' Ηλιούπολης επικράτησε με 3-0 σετ του Α.Ο. Θήρας.