Αγνή Γιακουμή

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Ηλιούπολη Πάμε ΜπροστάΗ Αγνή Γιακουμή είναι η πρώτη Γναθολόγος οδοντίατρος στην Ελλάδα που αποφοίτησε από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Κλινικής Εξειδίκευσης Αντιμετώπισης Στοματοπροσωπικού Πόνου της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών. Μετρά ήδη 18 συναπτά χρόνια επιτυχούς πορείας στην υπηρεσία της στοματικής υγείας, διατηρώντας ιδιωτικό ιατρείο στην περιοχή του Παγκρατίου.


Η ίδια, γέννημα θρέμμα Ηλιούπολης, δεν έφυγε ποτέ από την πόλη που λατρεύει και την γειτονιά της Αγίας Μαρίνας. Ως παιδί της Ηλιούπολης έχει χαρεί τις πλατείες, τους δρόμους και τα πάρκα της, έχει παρελάσει στις λεωφόρους της ως σημαιοφόρος, έχει λιώσει τα αθλητικά της παπούτσια στα γήπεδα και τους στίβους της, ενώ δε σταμάτησε ποτέ να κολυμπά στο αγαπημένο κολυμβητήριο της πόλης της. Τα χνάρια της στην ίδια πόλη ακολουθούν και τα 4 παιδιά της.

Είναι άνθρωπος των πράξεων κι όχι των λόγων. Δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία κι ενδιαφέρον σε θέματα αρωγής υγείας, εξασφάλισης δημόσιας υγιεινής, διασφαλίσεως ακεραιότητας παιδικής ψυχοσωματικής ανάπτυξης, καταπολέμησης ενδοοικογενειακής βίας, έμπρακτης στήριξης της τρίτης ηλικίας, προαγωγής αθλητισμού, προστασίας κοινωνικής ισότητας, ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αρωγής φιλανθρωπικών και φιλοζωικών οργανώσεων.

Αποδέχτηκε με χαρά την πρόσκληση του υποψηφίου δημάρχου Τάσου Ευσταθίου , επικεφαλής του συνδυασμού Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά, να θέσει υποψηφιότητα για μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο της Ηλιούπολης.

Από δοτικούς κι άξιους ανθρώπους στα κοινά μόνο τα καλύτερα μπορούμε να περιμένουμε!Η Αγνή Γιακουμή στο facebook

Προβλήθηκε 2664 φορές