Η Α/θμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Ηλιούπολης, αποφάσισε από μόνη της να μοιράσει tablets σε ορισμένους μαθητές αλλά και εκπαιδευτικούς, με απευθείας ιδιωτικές συνεννοήσεις και χωρίς καμία επίσημη ενημέρωση των σχολικών μονάδων.

Υπήρξε κάποια επίσημη καταγραφή, αξιολόγηση αναγκών, κάποια διαμόρφωση κριτηρίων, από τις σχολικές μονάδες;

Η Σχολική Επιτροπή δεν όφειλε να ενημερώσει για την διανομή αυτών των συσκευών, τα σχολεία και τους Διευθυντές;

Δεν θα έπρεπε να δηλωθούν και να καταγραφούν όλα αυτά από τις σχολικές μονάδες;

Τι είναι η σχολική επιτροπή του Δήμου, μαγαζάκι λιανικής που εξυπηρετεί σχέσεις ιδιωτών πελατών;

Ζητούμε άμεσα από τους αρμόδιους και την Δημοτική αρχή να υπάρξει ενημέρωση, να τηρηθούν όλες οι νόμιμα προβλεπόμενες διαδικασίες με διαφάνεια και να δοθούν εξηγήσεις για αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο διαχείρισης ενός τόσο σοβαρού ζητήματος.

"Δημιουργία και Αλληλεγγύη Ηλιούπολης"

Χρυσουλάκης Φώτης - Αμοριανός Κώστας


Προβλήθηκε 129 φορές

Ο  ΜΗΧΑΝ  ΑΓΑΣ (σε νέο ''Διάγγελμα'') του Νίκου Καραβέλου

Ο καλοκάγαθος Πρωθυπουργός, μας απείλησε με αύξηση του προστίμου για μη τήρηση των μέτρων "λόγω κορωνοϊού", από 300 σε 500 ευρώ, αλλά μας έδωσε ( τι άνθρωπος!) λίγες ημέρες παράταση για να δει αν θα συμμορφωθούμε, αν θα πάψουμε να είμαστε "ανέμελοι", αν θα γίνουμε στο εξής επιμελείς.

Τα εμβόλια απλά από έναν βιολόγο (του Θωμά Γληγόρη από το fb)

Τις τελευταίες εβδομάδες είχα αρκετές συζητήσεις με συγγενείς και φίλους σχετικά με τα εμβόλια και αν και δεν με είχε απασχολήσει ποτέ πριν ομολογώ ότι κατάλαβα πως υπάρχει ένα σημαντικό κενό στην ενημέρωση που ξεκινά από τον ειδικό και καταλήγει στον μέσο πολίτη που δεν έχει εξειδίκευση – σε αυτήν την περίπτωση εξειδίκευση στη μοριακή βιολογία.

Κυβερνητικός αμοραλισμός... (Γιώργος Τζεδάκις)

Τον Σεπτέμβριο, ο τότε εκπρόσωπος Πέτσας μας είχε πει πως «είναι πεταμένα εκατομμύρια αν φτιάξουν ΜΕΘ». Τον Νοέμβριο, ο πρωθυπουργός διέψευδε ότι πεθαίνουν ασθενείς εκτός ΜΕΘ. Τον Δεκέμβριο, μάθαμε από τα επίσημα ιατρικά στοιχεία ότι το 80% των νεκρών από κορονοϊό νοσηλεύονταν εκτός ΜΕΘ. Και μόλις χθες, ο υπουργός Κοντοζαμάνης επέρριψε ευθύνες στους γιατρούς για τους θανάτους εκτός ΜΕΘ.

Πεθαίνοντας για μια αγιαστούρα... (Γιώργος Τζεδάκις)

Χιλιάδες οικογένειες πενθούν, εκατοντάδες συνάνθρωποί μας δίνουν μάχη για να ζήσουν στις εντατικές και οι παπάδες νοιάζονται για την αγιαστούρα τους! Κι από κοντά αδαείς πιστοί που έπαιξαν κορώνα γράμματα τη ζωή τους για να πάρουν αγιασμό από βρύσες της… ΕΥΔΑΠ.

Τηλεκπαίδευση: Συνέντευξη με τη Χρύσα Σοφιανοπούλου (Πειράματα Φυσικής με Απλά Υλικά - Science Experiments for Kids)

''Όχι, δεν θα μείνει η τηλεκπαίδευση σε όλη την έκταση της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Δεν το θέλει κανείς, ούτε οι φοιτητές ούτε οι διδάσκοντες. Και αν δούμε όλα όσα συνέβησαν από μια θετική πλευρά, αρκεί να κρατήσουμε το ότι ξανα-ανακαλύψαμε την αξία της δια ζώσης εκπαίδευσης στην οποία θα πρέπει να επενδύσουμε εξαρχής''.