Δεκάδες αστυνομικοί διαφόρων υπηρεσιών συμμετέχουν σε αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιείται αυτή την ώρα στην πλατεία Υμηττού, για την αποτροπή του συνωστισμού που παρατηρήθηκε τις προηγούμενες ημέρες.


Για την επιχείρηση ακολουθούνται πιστά οι ενέργειες των προηγούμενων, όπως δηλαδή είχε συμβεί στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη και στην οδό Αιμιλίου Βεάκη, στο Περιστέρι.

Επί της πλατείας βρίσκονται στελέχη της νέας Ομάδας Διαχείρισης και Οριοθέτησης Συναθροίσεων (Ο.Δ.Ο.Σ), τα οποία αποτρέπουν τους πολίτες να συνωστίζονται, ενώ περιμετρικά και στελέχη της Τροχαίας πραγματοποιούν τροχονομικούς ελέγχους. 


dytikesmaties.gr


Προβλήθηκε 596 φορές

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ και διαδώστε! ''Να παραμείνει ο λόφος Κοπανά και η περιοχή του θεάτρου Βράχων δημόσια και δασική έκταση''

Όλοι στην Αθήνα γνωρίζουν την περιοχή των νταμαριών του Βύρωνα, όπου στεγάζεται εδώ και χρόνια το θέατρο βράχων "Μελίνα Μερκούρη" και αθλητικές εγκαταστάσεις.

Ελληνικό: Αναρχικοί πέταξαν μολότοφ στον Ποντιακό Σύλλογο - Κατέστρεψαν αρχειακό υλικό και στολές

Βεγγαλικά και μολότοφ το βράδυ της Ανάστασης κινητοποίησαν την Πυροσβεστική που έτρεχε να σβήσει τις φωτιές που άναψαν σε αρκετά μέρη της Αθήνας τόσο από τα βεγγαλικά όσο και από τις μολότοφ που πέταγαν ανεγκέφαλοι νεαροί.