''Έφυγε'' ο ηθοποιός Μίλτος Κοντέας

Άρτος και Θεάματα 14 Σεπτεμβρίου 2023

Πέθανε ο ηθοποιός Μίλτος Κοντέας και την δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε μέσα από ανάρτησή του στο Facebook ο ηθοποιός Ηλίας Κακλαμάνης.

«Στο τάβλι δεν ήθελε να χάνει.. Στο τάβλι, όμως, της ζωής κανείς δεν μπορεί να κερδίσει αυτόν τον άτιμο τον θάνατο… Καλό ταξίδι, φίλε Μίλτο Κοντέα. (Σημείωση για όσους φίλους δεν ξέρουν για αυτόν τον αθόρυβο ηθοποιό, έδωσε το “παρών” σε θέατρο και ταινίες, όπως “Ο Αντάρτης του Βάλτου”, “Μια κυρία στα μπουζούκια” κ.α)», ανέφερε η σχετική ανάρτηση που προκάλεσε συγκίνηση.

Εκτός από τις παραπάνω ταινίες, ο Μίλτος Κοντέας είχε παίξει -μεταξύ άλλων- και στις ακόλουθες: "Αέρα, αέρα, αέρα", "Γλυκειά, γλυκειά μου αγάπη", "Δουλικό αμέσου δράσεως", "Είναι σκληρός ο χωρισμός", "Ερωτιάρης του γλυκού νερού", "Κάθε ναυάγιο και μια κόλαση", "Κουράστηκα να σ' αποκτήσω", "Μαντώ Μαυρογένους", "Μπροστά στην αγχόνη", "Ο νάνος και οι επτά Χιονάτες", "Τα αδέλφια ορκίστηκαν εκδίκηση", "Τα παιδιά μας οι άγγελοι", "Το ρομάντζο μιας καμαριέρας".

Ακόμα εμφανίστηκε και σε ορισμένες βιντεοταινίες κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '80, ενώ συμμετείχε και σε πολλές θεατρικές παραστάσεις.

www.enikos.gr

Προβλήθηκε 938 φορές

Η συνταγή της ημέρας, Δευτέρα 16 Ιουνίου 2025: ''Μπριζόλα πανέ με μοτσαρέλα και ντομάτα (Porteno milanesa)''

Ο Giovanni Mercuri, στο εστιατόριό του, Ceibo Sapori, στη Ρώμη, μας έφτιαξε μια πολύ νόστιμη εκδοχή του ιταλικής καταγωγής πιάτου, που είναι πολύ αγαπημένο στην Αργεντινή, με λεπτοκομμένη μοσχαρίσια μπριζόλα.