''Έφυγε'' ξαφνικά στα 64 του χρόνια, ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Μπαλίκος

Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα 11 Μαϊου 2022

«Έφυγε» ξαφνικά και πρόωρα σήμερα από τη ζωή, στα 64 του χρόνια, ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Μπαλίκος. Σήμερα το απόγευμα (11/5) τον βρήκε νεκρό ένας φίλος του, που τον αναζήτησε ανήσυχος στο διαμέρισμα του, καθώς δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις του. 

Ο εκλιπών, είχε μια επιτυχημένη διαδρομή στο αθλητικό ρεπορτάζ καθώς ήταν από τους βασικούς δημιουργούς της ΕΡΑ- ΣΠΟΡ, τον Μάιο του 1993, ενώ από το 2003 ήταν συνεκδότης της αθλητικής- στοιχηματικής εφημερίδας Match Money, μαζί με το Λεωνίδα Μποσινάκη.

Ο Βαγγέλης Μπαλίκος γεννήθηκε το 1958 στη Νέα Βύσσα Έβρου και μέχρι τα 16 του χρόνια έμενε στη Νέα Ορεστιάδα. Ήταν μόνιμος κάτοικος Καλλιθέας, ενώ εργάστηκε σε πολλές ημερήσιες εφημερίδες, κυρίως στον «Ελεύθερο Τύπο», πάντα στο αθλητικό ρεπορτάζ.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022, 20:44

www.zougla.gr

Προβλήθηκε 759 φορές
Ο καιρός την Τρίτη 29 Απριλίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. - Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα ανατολικά 8 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός την Κυριακή 27 Απριλίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κατά διαστήματα σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρές μέχρι το απόγευμα. Βαθμιαία βελτίωση τις βραδινές ώρες.