Νίκος Καραβέλος.

Μπορεί να μη χαίρεται ο "κόσμος";

Επιτέλους, βρέθηκε ο μέγας ηγέτης, να κατατροπώσει την Αριστερά! Ρεαλιστής, όπως ο "αείμνηστος" πατέρας του και πιο αδίστακτος.

Νεώτερος και πιο επικίνδυνος. Σπουδαγμένος και πιο αμόρφωτος.

Έλεγε ο Ιάσων Ευαγγέλου πως χρειάζεσαι ενίοτε μεγάλη περιήγηση σε βαριά πανεπιστήμια (Χάρβαρντ, ας πούμε), για να παραμείνεις αμόρφωτος.

Ομοίως κακοχυμένος και πιο άσχημος.

Enfin (επιτέλους), που λένε και οι πατριώτες της Αρβελέρ, βρέθηκε το παιδί που θα ξεπλύνει την ντροπή της Δεξιάς, την μεταπολιτευτική της ατολμία, το κόμπλεξ της προς την ποίηση και την τέχνη γενικώς, το "κανάκεμα"προς την θρασεία Αριστερά.

Βοήθησε άλλωστε προς τούτο και η ανικανότητα και ίσως και η ροπή της κατ¨επίφασιν, Αριστεράς, προς την γενική δεξιά απαιδευσία.

Βρέθηκε ο μαγκίτης να πει στα Πολυτεχνεία :"Ως εδώ"! Εχει και την σύμφωνη γνώμη του "αριστερού" υπουργού, του μπάτσου ντε, και τοιουτοτρόπως δύναται να εγγράφει στα παπούτσια του κάθε αντίρρηση.

Αυτός είναι "ηγέτης" ! Όχι Ο Παπαδόπουλος που χρειάστηκε να κάνει κίνημα, να καταργήσει το Σύνταγμα, και να συλλαμβάνει κόσμο.

Όχι ο Παττακός ή ο Ρουφογάλης, που χρειάστηκαν τις ίλες αρμάτων ή τους πράκτορες της ΚΥΠ..

Αυτός ο ιός (δεν είναι λάθος) Μητσοτάκης, που χωρίς να ανοίξει η μύτη έστω κι ενός άρθρου του συντάγματος, χωρίς να επιβάλει στρατιωτικό νόμο, μπουντρούμιασε τον κόσμο μέσα επ΄αόριστον!

Αυτός, όχι οι Καραμανλήδες που έγλειφαν την Αριστερά επί δεκαετίες.

Μητσοτάκης! Η πιο ανθυγιεινή εκδοχή του πατρός του. Πιο αδίστακτη και πιο επιθετική, επειδή πιο ανασφαλής και πιο αμόρφωτη.

Να γιατί "χαίρεται ο κόσμος.."

Γιατί δεν αναβιώνει η μεταξική περίοδος και η χούντα, αλλά γιατί διαμορφώνεται πλέον η πιο σκληρή, πιο αδυσώπητη, η πιο δυσκολονίκητη "δημοκρατική" δικτατορία που γνώρισε ποτέ η χώρα μας, με εργαλείο και πρόσχημα μια (σκληρή έστω) ασθένεια, που "στο όνομά της"διαλύεται το σύμπαν.

Προβλήθηκε 205 φορές

Ο  ΜΗΧΑΝ  ΑΓΑΣ (σε νέο ''Διάγγελμα'') του Νίκου Καραβέλου

Ο καλοκάγαθος Πρωθυπουργός, μας απείλησε με αύξηση του προστίμου για μη τήρηση των μέτρων "λόγω κορωνοϊού", από 300 σε 500 ευρώ, αλλά μας έδωσε ( τι άνθρωπος!) λίγες ημέρες παράταση για να δει αν θα συμμορφωθούμε, αν θα πάψουμε να είμαστε "ανέμελοι", αν θα γίνουμε στο εξής επιμελείς.

Τα εμβόλια απλά από έναν βιολόγο (του Θωμά Γληγόρη από το fb)

Τις τελευταίες εβδομάδες είχα αρκετές συζητήσεις με συγγενείς και φίλους σχετικά με τα εμβόλια και αν και δεν με είχε απασχολήσει ποτέ πριν ομολογώ ότι κατάλαβα πως υπάρχει ένα σημαντικό κενό στην ενημέρωση που ξεκινά από τον ειδικό και καταλήγει στον μέσο πολίτη που δεν έχει εξειδίκευση – σε αυτήν την περίπτωση εξειδίκευση στη μοριακή βιολογία.

Κυβερνητικός αμοραλισμός... (Γιώργος Τζεδάκις)

Τον Σεπτέμβριο, ο τότε εκπρόσωπος Πέτσας μας είχε πει πως «είναι πεταμένα εκατομμύρια αν φτιάξουν ΜΕΘ». Τον Νοέμβριο, ο πρωθυπουργός διέψευδε ότι πεθαίνουν ασθενείς εκτός ΜΕΘ. Τον Δεκέμβριο, μάθαμε από τα επίσημα ιατρικά στοιχεία ότι το 80% των νεκρών από κορονοϊό νοσηλεύονταν εκτός ΜΕΘ. Και μόλις χθες, ο υπουργός Κοντοζαμάνης επέρριψε ευθύνες στους γιατρούς για τους θανάτους εκτός ΜΕΘ.

Πεθαίνοντας για μια αγιαστούρα... (Γιώργος Τζεδάκις)

Χιλιάδες οικογένειες πενθούν, εκατοντάδες συνάνθρωποί μας δίνουν μάχη για να ζήσουν στις εντατικές και οι παπάδες νοιάζονται για την αγιαστούρα τους! Κι από κοντά αδαείς πιστοί που έπαιξαν κορώνα γράμματα τη ζωή τους για να πάρουν αγιασμό από βρύσες της… ΕΥΔΑΠ.

Τηλεκπαίδευση: Συνέντευξη με τη Χρύσα Σοφιανοπούλου (Πειράματα Φυσικής με Απλά Υλικά - Science Experiments for Kids)

''Όχι, δεν θα μείνει η τηλεκπαίδευση σε όλη την έκταση της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Δεν το θέλει κανείς, ούτε οι φοιτητές ούτε οι διδάσκοντες. Και αν δούμε όλα όσα συνέβησαν από μια θετική πλευρά, αρκεί να κρατήσουμε το ότι ξανα-ανακαλύψαμε την αξία της δια ζώσης εκπαίδευσης στην οποία θα πρέπει να επενδύσουμε εξαρχής''.