Το βιβλίο του με τίτλο «Η δική μου Λευκάδα» θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος Ηλίας Γεωργάκης,
την Κυριακή 22 Μαΐου στις 7 το απόγευμα, στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης στην Ηλιούπολη.
Η παρουσίαση θα γίνει κατά την διάρκεια της εκδήλωσης με τίτλο «Λευκάδα Μάγισσα» που διοργανώνουν ο Δήμος Ηλιούπολης και ο Σύλλογος Λευκαδίων Ηλιούπολης.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο δικηγόρος Θεόδωρος Γεωργάκης, διδάκτωρ Παντείου πανεπιστημίου, πρώην δήμαρχος Ηλιούπολης, η δημοσιογράφος Νίκη Λυμπεράκη και η φιλόλογος και ζωγράφος Τιτίνα Ροντογιάννη.
Αποσπάσματα θα διαβάσει ο Λευκαδίτης ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης ενώ την παρουσίαση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Άννα Κανδύλη.
Θα ακολουθήσει συναυλία με την Πάττυ Καλού η οποία θα παρουσιάσει τα τραγούδια από το δίσκο της με τίτλο «Ντυμένο όνειρο στο μπλε».
Τζινγκαλόφ χατς λέγονται αυτές γεμιστές με χόρτα της εποχής πίτες λαβάς, που συνηθίζονταν στις οικογενειακές συγκεντρώσεις και στις γιορτές, και παραμένουν πάντα ιδιαίτερα αγαπητές στην Αρμενία.
Το ματναχάς είναι ένα παραδοσιακό αρμένικο ψωμί με μαλακή και αφράτη ζύμη, χρυσαφένια κρούστα και χαρακτηριστικές αυλακώσεις στην επιφάνεια, που φτιαχνόταν καθημερινά αλλά και σε θρησκευτικές και οικογενειακές γιορτές.
Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Β. Δεσμό ενεργοποιεί την Έκλειψη Σελήνης που είχε προηγηθεί. Ημέρα δυναμική και καθοριστική, με έντονες εξελίξεις που κατευθύνουν το συλλογικό αλλά και το προσωπικό μονοπάτι.