Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 11ης Φεβρουαρίου 2021 που μεταδόθηκε διαδικτυακά, δημοτικός σύμβουλος με ύφος που θύμιζε μετεμφυλιακό τραμπούκο, επιτέθηκε συλλήβδην κατά της Αριστεράς, με ύφος αγοραίο και εκφράσεις που θεωρούμε αδιανόητο να ακούγονται σε χώρους αφιερωμένους στη Δημοκρατία.

Ο εν λόγω δημοτικός σύμβουλος αν και ανεξάρτητος συγκαταλέγεται στις δυνάμεις του Δημάρχου. Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, έκοψε τον εν λόγω κύριο μιλώντας για παρεμβολή…

Αναμένουμε από τον Δήμαρχο να παρέμβει και να μην επιλέξει την σιωπή.

Μία σιωπή που θα αποδεικνύει πως οι προοδευτικές του ευαισθησίες, είναι ευκαιριακού χαρακτήρα.

Είμαστε από εκείνους που πάντα πίστευαν και υποστήριζαν ότι οι συνεργασίες γίνονται στη βάση προγραμματικών αρχών.

Συνεργασίες και συμμαχίες που δεν γίνονται στη βάση Αρχών, αποτελούν «κολεγιές» ή «νταραβέρια» που δεν ενισχύουν το δημοκρατικό διάλογο ή το καλό της πόλης, αλλά μόνο προσωπικά συμφέροντα.Αυτοδιοίκηση και τέτοιες συμπεριφορές δεν συμβαδίζουν, και να μην θεωρεί κανένας πως θα γίνουν ανεκτές.

Καλούμε τη Δημοτική Αρχή να αποκαταστήσει την αξιοπρέπεια του Δημοτικού Συμβουλίου. Να λειτουργήσει στη βάση των πλέον στοιχειωδών δημοκρατικών Αρχών.

Να χαλιναγωγήσει διχαστικές συμπεριφορές όχλου.

Καλούμε τελικά τη Δημοτική Αρχή να αποδείξει ότι δεν είναι αδύναμη. Έστω και μετά από δική μας παρότρυνση

Το Γραφείο Τύπου,

Ηλίου-Πόλις Ανθρώπινη


Προβλήθηκε 144 φορές

Οι Οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  Ηλιούπολης για την ΠΥΡΚΑΛ

Οι Οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηλιούπολης, στέκονται αλληλέγγυες στον αγώνα των κατοίκων της Δάφνης και του Υμηττού για την ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ της έκτασης της ΠΥΡΚΑΛ, ενάντια στην - εν κρυπτώ και άνευ διαβούλευσης - πρόταση τσιμεντοποίησης του χώρου και της αδιαφάνειας που χαρακτηρίζει το σχέδιο της Κυβέρνησης, σχετικά με τον χωροταξικό και αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του έργου.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τραυματία στην Ηλιούπολη σε έργα της ΕΥΔΑΠ

Το βράδυ της Παρασκευής έγινε τροχαίο ατύχημα στην Ηλιούπολη επί της Λεωφόρου Ελ. Βενιζέλου, σε σημείο που γινόντουσαν έργα της ΕΥΔΑΠ, παρόλο που υπήρχε σήμανση και είχαν παρθεί όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Δήμος Ηλιούπολης: ''Rapid test σε όλο το βοηθητικό προσωπικό των  Λυκείων, δηλαδή προσωπικό καθαριότητας , φύλακες και διαχειριστές κυλικείων''

Σάββατο 10/4/2021, 09:00 έως 13:00, στην «Κυψέλη Εθελοντών» οδό Θέμιδος 2 και Δημ. Γληνού 35, από εθελοντή γιατρό με την ευθύνη του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Κ. Ιωάννη Πούλου.