Όσον αφορά τη μετατροπή του Κέντρου Υγείας της Ηλιούπολης(πρώην ΙΚΑ) σε εμβολιαστικό κέντρο Covid -19 δεν έχουμε καμία αντίρρηση.


Σε αυτό όμως που έχουμε αντίθετη άποψη είναι ότι δεν μπορεί να λειτουργεί αυτό αποκλειστικά σαν εμβολιαστικό κέντρο Covid -19 και να αποβαίνει σε βάρος όλων των άλλων παροχών της πρωτοβάθμιας περίθαλψης που παρέχεται στους πολίτες δηλ. με την κατάργηση των ιατρείων.

Πιστεύουμε ότι μπορούν να λειτουργήσουν και οι δύο δράσεις παράλληλα με ταυτόχρονη αναβάθμιση των ιατρείων.


Με αυτές τις σκέψεις, απόψεις & προτάσεις προσερχόμαστε στο σημερινό έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για την μη μετατροπή του κέντρου υγείας στην πόλη μας αποκλειστικά σε κέντρο εμβολιασμού Covid -19.

Προβλήθηκε 396 φορές

Οι Οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  Ηλιούπολης για την ΠΥΡΚΑΛ

Οι Οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηλιούπολης, στέκονται αλληλέγγυες στον αγώνα των κατοίκων της Δάφνης και του Υμηττού για την ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ της έκτασης της ΠΥΡΚΑΛ, ενάντια στην - εν κρυπτώ και άνευ διαβούλευσης - πρόταση τσιμεντοποίησης του χώρου και της αδιαφάνειας που χαρακτηρίζει το σχέδιο της Κυβέρνησης, σχετικά με τον χωροταξικό και αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του έργου.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τραυματία στην Ηλιούπολη σε έργα της ΕΥΔΑΠ

Το βράδυ της Παρασκευής έγινε τροχαίο ατύχημα στην Ηλιούπολη επί της Λεωφόρου Ελ. Βενιζέλου, σε σημείο που γινόντουσαν έργα της ΕΥΔΑΠ, παρόλο που υπήρχε σήμανση και είχαν παρθεί όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Δήμος Ηλιούπολης: ''Rapid test σε όλο το βοηθητικό προσωπικό των  Λυκείων, δηλαδή προσωπικό καθαριότητας , φύλακες και διαχειριστές κυλικείων''

Σάββατο 10/4/2021, 09:00 έως 13:00, στην «Κυψέλη Εθελοντών» οδό Θέμιδος 2 και Δημ. Γληνού 35, από εθελοντή γιατρό με την ευθύνη του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Κ. Ιωάννη Πούλου.