• george's_jewellery
  • chrysallida_new
  • little_bees
  • vlachos_apofraxeis
  • carbonoff
  • venchi
  • anthologio
  • syntrivani
  • ispecs
  • paulou_dontia
  • raxati
  • lampros_odontiatros
  • kargas
  • stamatiou_apofraxeis
  • artina bakery
  • jason cafe
  • chrisalida
  • kids_party
  • Iraklis_Tsims
  • moutrakia.kids.tv
  • booze
  • petshopcorner
  • 3pigs
  • goudis
  • anagnostou
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • enso_tatoo
  • skoumis_metaforiki
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • dimi_fashion
  • psinokaimetho

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ν. Λ. Ποσειδώνος λόγω εκτέλεσης εργασιών ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου

Στα πέριξ 19 Μαϊου 2021

Λόγω εκτέλεσης εργασιών ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου, κατά το χρονικό διάστημα από 19.05.2021 έως 31.05.2021 και καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, θα πραγματοποιείται προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο δεξιό και αριστερό τμήμα της Ν. Λ. Ποσειδώνος, περιοχής Δήμων Καλλιθέας και Π. Φαλήρου, από το ύψος της συμβολής της με τον Α/Κ Λ. Συγγρού έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Αεροπόρων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

www.astynomia.gr

Προβλήθηκε 665 φορές

Β. Σπανάκης: ''Πάνω από 60 εκατομμύρια ευρώ για την αντιπλημμυρική προστασία του ρέματος της Πικροδάφνης''

Για τη χρηματοδότηση ύψους άνω των 60 εκατομμυρίων ευρώ επί Κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, με στόχο την αντιπλημμυρική προστασία του ρέματος της Πικροδάφνης και της ευρύτερης περιοχής, μίλησε σήμερα στη Βουλή ο Υφυπουργός Εσωτερικών Βασίλης Σπανάκης στο πλαίσιο της συζήτησης σχετικής επίκαιρης ερώτησης του ΠΑΣΟΚ.