''Πολυιατρείο Γιώργος Καραϊβάζ'': Η προσφορά ζωής στη μνήμη του αδικοχαμένου δημοσιογράφου - Το χειροκρότημα των συνεργατών του (βίντεο)

Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα 16 Απριλίου 2021

Περισσότερα από 151.000 ευρώ έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής για τη δημιουργία του Πολυιατρείου που θα πάρει το όνομα του Γιώργου Καραϊβάζ.

Χιλιάδες τηλεθεατές προσέφεραν από το υστέρημα τους στη μνήμη του δημοσιογράφου ,ο οποίος πριν από μία εβδομάδα εκτελέστηκε λίγα μέτρα από το σπίτι του στον Άλιμο.


Όρθιοι η Ζήνα Κουτσελίνη ,ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας “ΜΠΑΜ” Πέτρος Κουσουλός , ο συνάδελφος του Σπύρος Χαριτάτος και οι καλεσμένοι της εκπομπής χειροκρότησαν τον κόσμο ο οποίος βοήθησε στο να γίνει πραγματικότητα αυτή η προσφορά .


Η Ζήνα Κουτσελίνη με τον Πέτρο Κουσουλό και τον Σπύρο Χαριτάτο

Οι τηλεθεατές μπορούσαν να προσφέρουν στέλνοντας SMS στο 19810. Το πολυιατρείο θα δημιουργηθεί από το “Χαμόγελο του παιδιού”. Έκκληση να βοηθήσουν για να επιτευχθεί αυτή η προσφορά μνήμης έκαναν νωρίτερα η σύζυγος και ο γιος του Γιώργου Καραϊβάζ. 

Η Ζήνα Κουτσελίνη είπε ότι θα ανακοινώσει το συνολικό ποσό που θα διατεθεί για τη δημιουργία του πολυιατρείου στην εκπομπή της Δευτέρας.




https://www.ereportaz.gr

Προβλήθηκε 1345 φορές
Ο καιρός την Παρασκευή 02.05.2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά. Το βράδυ γενικά αίθριος.

Ο καιρός την Τρίτη 29 Απριλίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. - Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα ανατολικά 8 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός την Κυριακή 27 Απριλίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κατά διαστήματα σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρές μέχρι το απόγευμα. Βαθμιαία βελτίωση τις βραδινές ώρες.