Καταδικάζουμε την απρόκλητη επίθεση εν ώρα εργασίας στο Δημοτικό μας σύμβουλο και εργαζόμενο στον ΠΑΟΔΗΛ Γιάννη Γρηγορέα.

Για την παράταξή μας οποιαδήποτε επίθεση σε εργαζόμενους είναι καταδικαστέα.

Πρώτα η Ηλιούπολη

27/2/2021

Να θυμίσουμε ότι  άγνωστος άνδρας γρονθοκόπησε τον κ. Γιάννη Γρηγορέα όπου είναι εργαζόμενος στον ΠΑΟΔΗΛ, σαν επόπτης γηπέδων,  και τον τραυμάτισε σοβαρά στον τένοντα του χεριού του.

Ο κ. Γρηγορέας ζητώντας τα στοιχεία του αγνώστου άνδρα πριν την είσοδο του στο Χαλικάκι, αυτός αρνήθηκε να τα  δώσει,  όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο και έτσι ο  κ. Γρηγορέας του ζήτησε ευγενικά είτε να αποχωρήσει ή να δώσει εντέλει τα στοιχεία του.

Αντί όλων,  ο άγνωστος άνδρας τον γρονθοκόπησε με τον κ. Γρηγορέα να αμύνεται. 

Ο  κ. Γρηγορέας προχώρησε σε καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Ηλιούπολης κατά του αγνώστου δράστη.

Προβλήθηκε 165 φορές

Σωματεία και Φορείς της Ηλιούπολης: Αγωνιστική εκδήλωση την Πέμπτη 22 Απρίλη με Συγκέντρωση και Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα στην κεντρική Πλατεία

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με καλλιτεχνικό δρώμενο από τον Πανελλήνιο Μουσικό Σύλλογο στις 7 μ.μ. από την πλατεία Ηρώων Ηλιούπολης και θα ολοκληρωθεί με συγκέντρωση και καλλιτεχνικό πρόγραμμα στην Κεντρική Πλατεία στις 7.30 μ.μ.

Κώστας Γ. Σεφτελής Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ηλιούπολης: ''Εργασίες και τοποθέτηση τραπεζόπαγκων στο Χαλικάκη''

Θέλω να πιστεύω πως θα τύχει σεβασμού από όλους και δεν θα βανδαλιστεί (γιατί έχουμε και αυτά...!). Σε κάθε περίπτωση, η προσπάθεια μας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας, δεν σταματάει!

Κυπελλούχος Ελλάδας ο Π.Α.Ο.Κ. για πρώτη φορά στην ιστορία του

Τον πρώτο τίτλο στην ιστορία του στο γυναικείο βόλεϊ πανηγυρίζει ο Π.Α.Ο.Κ., καθώς στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών που διεξήχθη στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Α' Ηλιούπολης επικράτησε με 3-0 σετ του Α.Ο. Θήρας.