ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τη στήριξη όλων των Κέντρων Ειδικών Θεραπειών για παιδιά με ειδικές ανάγκες, ζητά ο Βουλευτής Βασίλης Σπανάκης

                                                                              Επίσκεψη στο Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Παιδιών και Ενηλίκων  "Η αυλή του παιδιού" στον Υμηττό, πραγματοποίησε την Πέμπτη 10 Ιουνίου, ο Βουλευτής του Νοτίου Τομέα Αθηνών Βασίλης – Πέτρος Σπανάκης

Ο κ. Σπανάκης μίλησε με τους θεραπευτές για τα θέματα που τους απασχολούν, έκανε συζήτηση αναφορικά με περαιτέρω προσπάθειες που μπορούν να γίνουν για τη βελτίωση της ζωής των παιδιών με ειδικές ανάγκες, ενώ ανέφερε πως θα προχωρήσει άμεσα σε Κοινοβουλευτική Παρέμβαση για τη στήριξη όλων των κέντρων ειδικών θεραπειών για τα παιδιά αυτά. 

Μετά την επίσκεψη δήλωσε:  

«Σήμερα επισκέφτηκα σε μια ωραία γειτονιά του Υμηττού το Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Παιδιών και Ενηλίκων "Η αυλή του παιδιού". Είχα την ευκαιρία να ακούσω τα θέματα που απασχολούν τους θεραπευτές καθώς και τις προσπάθειες που μπορούν να γίνουν από εδώ και πέρα για τη βελτίωση της αυτόνομης διαβίωσης των παιδιών με ειδικές ανάγκες. 

Με Κοινοβουλευτική μου παρέμβαση ζήτησα τη στήριξη όλων των κέντρων ειδικών θεραπειών για παιδιά με ειδικές ανάγκες». 

Προβλήθηκε 128 φορές

Λήστεψαν ανήλικους στην Βούλα και τους έπιασαν λίγο μετά στην Γλυφάδα

Δύο 18χρονοι Έλληνες και δύο αλλοδαποί, 15 και 27 ετών, συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, κατηγορούμενοι για ληστεία σε βάρος ανηλίκων στην περιοχή της Βούλας.

Γλυφάδα: Σε Beach Party έβαλαν φωτιά σε ομπρέλες και εκτόξευσαν πέτρες σε πυροσβέστες.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, στο πάρτι συμμετείχαν περισσότερα από 1.500 άτομα και κατά την διάρκειά του, νεαροί έβαλαν φωτιά σε ομπρέλες στην παραλία. Αμέσως ενημερώθηκε η Πυροσβεστική και έσπευσε στο σημείο.

Συλλήψεις στο Σκοπευτήριο Καισαριανής για τη διοργάνωση συναυλίας

Σύμφωνα με το πρόγραμμα η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη για το διήμερο 11 και 12 Ιουνίου με τη συμμετοχή αρκετών μουσικών σχημάτων. Η χθεσινή συναυλία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή κόσμου.