• syntrivani
  • lampros_odontiatros
  • vlachos_apofraxeis
  • venchi
  • little_bees
  • pmtp
  • ispecs
  • kargas
  • chrysallida_new
  • raxati
  • pasalimani
  • paulou_dontia
  • dimi_fashion
  • goudis
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • jason cafe
  • moutrakia.kids.tv
  • artina bakery
  • booze
  • kids_party
  • enso_tatoo
  • 3pigs
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • skoumis_metaforiki
  • stamatiou_apofraxeis
  • anagnostou
  • chrisalida
  • Iraklis_Tsims
  • petshopcorner
  • psinokaimetho

19o Παζάρι Βιβλίου στην Κοτζιά

Άρτος και Θεάματα 14 Φεβρουαρίου 2015

Με τιμές που αρχίζουν από μισό ευρώ, 500.000 βιβλία και 153 εκδότες συμμετέχουν στο 19ο Παζάρι Βιβλίου που ανοίγει αυτήν την Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου, με κεντρικό σύνθημα «Δικαίωμα στην ανάγνωση»!

Στο φετινό παζάρι που συνδιοργανώνουν ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου και ο Σύλλογος Εκδοτών Βιβλίου Αθηνών, οι εκπτώσεις θα κυμανθούν έως και 70%.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 6 Μαρτίου και θα είναι ανοιχτή καθημερινά, και Σαββατοκύριακα, από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Προβλήθηκε 625 φορές

Η συνταγή της ημέρας, Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2026: ''Στριφτάρια σιτσιλιάνικα, πικάντικα''

Με λίγα, απλά υλικά φτιάχνονται οι πιο ωραίες μακαρονάδες. Ενίοτε και με ταχύτητα αστραπής, όπως αυτή εδώ, που είναι ντοματένια, τυρένια και πικάντικη, και θέλει μόνο ένα χτύπημα των υλικών.

Η συνταγή της ημέρας, Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2026: ''Κεφτεδάκια λαχανικών με ό,τι έχει το ψυγείο και λεμονάτη μαγιονέζα''

Αυτοί οι κεφτέδες προσαρμόζονται στις… περιστάσεις. Αν θέλουμε, χρησιμοποιούμε μόνο πατάτες και κρεμμύδι, ενώ μπορούμε να αντικαταστήσουμε τα λαχανικά της συνταγής με άλλα που έχουμε.