Έπειτα από μια κουραστική ημέρα, ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό; Μάλλον η κρεβατοκάμαρά σας. Και συγκεκριμένα το κρεβάτι σας.

Επειδή η κρεβατοκάμαρα είναι ένας χώρος τον οποίο συνδέετε με την ξεκούραση, είναι σημαντικό να εμπνέει κιόλας αυτήν την αίσθηση. Και να είναι διακοσμημένη με έναν τρόπο που θα σας κάνει να αισθάνεστε όμορφα σε αυτήν.

Αν δεν είστε απόλυτα ευχαριστημένοι με την εικόνα του χώρου ή την αίσθηση που σας δημιουργεί η κρεβατοκάμαρά σας, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να δοκιμάσετε.

1.     Περιορίστε την ακαταστασία

Είναι σίγουρο πως η ακαταστασία δεν δημιουργεί μια πολύ ευχάριστη εικόνα στο δωμάτιο. Είναι, λοιπόν, σημαντικό κάθε τι να έχει τη θέση του και όλα να είναι οργανωμένα, ώστε να μην πρέπει συνεχώς να μαζεύετε και από κάτι, πριν τον ύπνο. Οι ντουλάπες είναι μια προφανής λύση, είτε είναι εντοιχισμένες είτε όχι. Και υπάρχουν πολλά διαφορετικά σχέδια για να διαλέξετε. Υπάρχουν ντουλάπες που διαθέτουν συρόμενες ή ανοιγόμενες πόρτες, ενώ, αν χρειάζεστε ράφια για τσάντες ή άλλα αντικείμενα, μπορείτε να επιλέξετε μια ντουλάπα με αυτό ακριβώς το χαρακτηριστικό.

Το κρεβάτι είναι μια ακόμη λύση

Αν δεν έχετε αρκετό χώρο, υπάρχουν κρεβάτια τα οποία σας τον προσφέρουν. Επιλέξτε ένα κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο, ώστε να μην χρειάζεται να αναζητήσετε περισσότερα έπιπλα ή άλλες λύσεις. Αναζητήστε το κατάλληλο μέγεθος, ώστε να μην περιορίσετε περισσότερο το χώρο.

2.     Αφαιρέστε κάτι

Είναι πολύ πιθανό ότι δεν χρειάζεστε αυτό το έξτρα κομοδίνο που υπάρχει εκεί απλώς για να ακουμπάτε αντικείμενα που δεν ξέρετε πού να βάλετε. Αλλά, εφόσον βρήκαμε λύση για αυτό το θέμα παραπάνω, σκεφτείτε μήπως απομακρύνετε αυτό το δεύτερο κομοδίνο. Αν ένα δωμάτιο έχει πολλά έπιπλα που βρίσκονται πολύ κοντά το ένα με το άλλο, μοιάζει πολύ μικρότερο από αυτό που μπορεί να είναι. Αν αφαιρέσετε πράγματα που δεν χρειάζεστε, θα δείτε πώς θα ανοίξει αμέσως ο χώρος και πώς θα αναδειχθούν τα υπόλοιπα έπιπλα.

3.     Δημιουργήστε ένα σημείο εστίασης

Τα σημεία εστίασης είναι βασικά στοιχεία σε κάθε διακόσμηση. Είναι τα πρώτα σημεία στα οποία πέφτει το μάτι, όταν μπαίνει κανείς σε ένα δωμάτιο. Δημιουργούν ισορροπία στη διακόσμηση και με βάση αυτά καθορίζονται και τα υπόλοιπα στοιχεία του χώρου. Για την κρεβατοκάμαρα το κρεβάτι μπορεί να λειτουργήσει ως σημείο εστίασης, καθώς, συνήθως, είναι και το μεγαλύτερο έπιπλο του χώρου το οποίο τοποθετείται και σε κεντρικό σημείο. Μπορείτε να διαλέξετε ένα ντυμένο κρεβάτι με ενδιαφέρον σχέδιο στο κεφαλάρι ή έντονο χρώμα που θα ξεχωρίσει ανάμεσα στα υπόλοιπα έπιπλα.

Extra tip για εσάς που θέλετε να δημιουργήσετε την απόλυτη ατμόσφαιρα σε σαλόνι  https://epiplagand.gr/salonia/  και υπνοδωμάτιο, φροντίστε να υιοθετήσετε το ίδιο ή παρόμοιο στυλ στους προσωπικούς σας χώρους που θα σας χαλαρώνουν και θα σας ηρεμούν.

Προβλήθηκε 177 φορές
Επιστρέφει η δίωρη νυχτερινή παράταση λειτουργίας σε Μετρό τα Σαββατοκύριακα

Από την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021, ένα χρόνο και 9 μήνες μετά την αναστολή του μέτρου, επιστρέφει η δίωρη παράταση λειτουργίας στο Μετρό (γραμμές 2 και 3) ως τις 2:00-2:30 π.μ. κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ.

Μεγάλο κύκλωμα στο οποίο εμπλέκονται και αστυνομικοί, εξάρθρωσε το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Oι αστυνομικοί του Εσωτερικών Υποθέσεων έκαναν εφόδους ακόμη και σε Αστυνομικά Τμήματα σε Νέα Λιόσια, Ελευσίνα, Ασπρόπυργο, Ομόνοια και Γλυφάδα, αλλά και σε υπηρεσίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.