Αδιανόητη τραγωδία στη Συγγρού - Καρέ καρέ η βουτιά θανάτου άνδρα από τον 8ο όροφο

Στα πέριξ 22 Ιουνίου 2021

Σοκ προκαλεί ένα βίντεο, το οποίο δείχνει έναν άνδρα να κάνει βουτιά θανάτου από τον 8ο όροφο κτιρίου στη λεωφόρο Συγγρού.

 Οπως κατέγραψε το βίντεο μία μαύρη σιλουέτα ανεβαίνει τις σκάλες ασφαλείας στην πίσω πλευρά ενός κτιρίου που βρίσκεται στην συμβολή της Λεωφόρου Συγγρού με την Λάμπρου Κατσώνη. 

Στην περιοχή δεν υπάρχει κυκλοφορία από πολίτες, ενώ τα αυτοκίνητα που περνούν από την Συγγρού λόγω της ταχύτητας του σκοταδιού και της τοποθεσίας που είναι η σκάλα είναι αδύνατο να αντιληφθούν τον άνθρωπο και να επιχειρήσουν να τον σταματήσουν.

Μέσα σε ένα λεπτό και 43 δευτερόλεπτα ο άνδρας έχει ανέβει 8 ορόφους.

Περίπου 10 λεπτά από την στιγμή που η μαύρη φιγούρα έχει ανέβει στον 8 όροφο από την εξωτερική σκάλα ένα περιπολικό καταφτάνει. Με τους φάρους φωτίζει το κτίριο ενώ στον 8ο όροφο δεν παρατηρείται κάποια κίνηση.

Και εκείνη τη στιγμή γίνεται η βουτιά θανάτου από τον άνδρα. Ένας αστυνομικός τρέχει με έναν φακό για να δει αν το άτομο έχει τις αισθήσεις του.Δυστυχώς όμως είναι πολύ αργά.

Το θεόρατο ύψος δεν άφηνε πολλές ελπίδες και τώρα το μόνο που μένει είναι να τακτοποιηθεί ο άνδρας και το κίνητρο που τον έσπρωξε στην μοιραία βουτιά στο κενό.

Η αστυνομία έχει καταλήξει πως ο άνδρας δεν εργαζόταν στο κτίριο και υποθέτει πως ίσως ο άγνωστος να είχε παρατηρήσει ότι υπήρχε η εξωτερική σκάλα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει προσδιοριστεί η ταυτότητά του, με τις αρχές να έχουν πάρει τα δαχτυλικά του αποτυπώματα και να ψάχνουν στις εξαφανίσεις των τελευταίων μηνών προκειμένου να φτάσουν στην ταυτοποίησή του.

www.newsit.gr



Προβλήθηκε 1027 φορές

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος: Νεκρή δημοτική υπάλληλος σε σύγκρουση απορριμματοφόρου με ταξί

Ο 23χρονος οδηγός ταξί φαίνεται ότι προσπάθησε να κάνει προσπέραση και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο απορριμματοφόρο, στο πίσω μέρος του οποίου βρισκόταν η άτυχη γυναίκα

Τροχαίο στην Ποσειδώνος: Είχαν συγκρουστεί με άλλη μηχανή πριν σκοτωθούν - Η σοκαριστική περιγραφή για την διπλή τραγωδία στην άσφαλτο

Ακόμη μία τραγωδία γράφτηκε στην άσφαλτο το βράδυ της Τρίτης (3/6/25) με δύο ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους, σε τροχαίο με μηχανή στη λεωφόρο Ποσειδώνος.