Αγγελική Διαμαντοπούλου Βουράκη

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Ηλιούπολη πάμε μπροστά

Από τις πιο παλιές οικογένειες της Ηλιούπολης, εγγονή του Ιωάννη Καρσαλιάκου: Πρόεδρος της Κοινότητας Ηλιούπολης 1930-32 & 1939-40 (με δυο κόρες και δυο εγγονούς).

Απόφοιτος Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιά, Σχολής Μηχ. Κλωστουφ/ργών, Διπλ/χος Συντηρήτρια Έργων Τέχνης, Εκπαιδεύτρια σε Δ.ΙΕΚ, ΚΕΚ Υπουργείου Παιδείας, Πολύχρονη επιμόρφωση στην Διοίκηση & Οργάνωση Επιχειρήσεων και Προσωπικού.

Διευθυντικό στέλεχος στην Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού σε μεγάλες Ελληνικές Βιομηχανίες και Πολυεθνικές Εταιρίες Οικονομικών Ελεγκτών.

Πολύχρονη συμμετοχή στα κοινά:


  • Στα σχολεία συλλόγους & Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων & Σχολική Επιτροπή: Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων Ηλιούπολης.
  • Σε επαγγελματικές Ενώσεις: Οικονομικό Επιμελητήριο, ΕΕΔΕ – ΕΙΔΙΠ, CIPD Αγγλίας, ΣΔΑΔΕ, ΣΕΕ κα.
  • Σε νομικά πρόσωπα του Δήμου: στο Πολιτιστικό «Πολιτιστικές Διαδρομές» κα.
  • Σε αθλητικές δραστηριότητας: ΙΟΠ Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιά, ΕΟΣ Ορειβατικός Αθηνών, ΠΕΡΙΠΟΛΟ κα.
Για να πολεμήσουμε την κρίση και να παραδώσουμε υγιέστερο μέλλον στα παιδιά μας πρέπει να απαλλαγούμε από τον τρόπο και τις συνήθειες που μας έφεραν σ’αυτήν.
Η επικέντρωση μας στην προσπάθεια, στην γνώση, οργάνωση και νοικοκυροσύνη, στην σύνεση και συνέπεια, στη ποιότητα, στο σωστό, στο άξιο, στη διαφάνεια και ειλικρίνεια είναι οι ζητούμενες αρετές και ικανότητες από τους ηγέτες που θέλουμε να μας δώσουν προοπτική.
Ότι αφορά το σύνολο αφορά και το άτομο. Από το καθένα μας εξαρτάται πως θα κριθεί το μέλλον του πολίτη της πόλης, του κράτους.Η Κυρία Αγγελική Διαμαντοπούλου Βουράκη στο facebook

Προβλήθηκε 940 φορές