Άγιος Δημήτριος: Έχασαν το παιδί μέσα... από νηπιαγωγείο και το βρήκαν περαστικοί - Δύο συλλήψεις

Στα πέριξ 22 Ιανουαρίου 2022

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε σε νηπιαγωγείο στον Άγιο Δημήτριο, καθώς ξαφνικά… χάθηκε ένα παιδάκι την περασμένη Τρίτη.

Όταν ο πατέρας του ανήλικου αγοριού πήγε να το παραλάβει το μεσημέρι, οι νηπιαγωγοί το αναζήτησαν και διαπίστωσαν ότι είχε εξαφανιστεί.

Ο ανήλικος φαίνεται πως διέφυγε της προσοχής των εκπαιδευτικών και βγήκε από το σχολείο. Το αγοράκι εντόπισαν μόνο του στον δρόμο περαστικοί οι οποίοι το μετέφεραν στο αστυνομικό τμήματα. Αμέσως ενημερώθηκε ο πατέρας του που παρέλαβε τον ανήλικο.

Στο τμήμα παρουσιάστηκαν η διευθύντρια του νηπιαγωγείου και ακόμη μια νηπιαγωγός οι οποίες συνελήφθησαν για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Ο πατέρας πάντως δεν ζήτησε την ποινική δίωξη των υπευθύνων.

www.enikos.gr

Προβλήθηκε 927 φορές

''Eίμαστε από τη ΔΕΗ'' -  Συμμορία Ρομά έκλεβε ηλικιωμένους σε Άλιμο και Νέα Σμύρνη

Από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας προφασιζόμενα ότι είναι συντηρητές ασανσέρ ή υπάλληλοι της ΔΕΗ διέπρατταν κλοπές σε οικίες ηλικιωμένων σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και ευρύτερα της Αττικής.

Άγιος Δημήτριος: Δύο συλλήψεις για διαρρήξεις σε σπίτια - Χρησιμοποιούσαν κλειδιά πασπαρτού και παραβίαζαν πόρτες

Πάνω στους διαρρήκτες βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κλοπιμαία και άλλα τέσσερα κλειδιά πασπαρτού τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ανοίγουν πόρτες ασφαλείας

Παγκράτι: Ιδιωτικό ασθενοφόρο έπεσε σε κολώνα φωτισμού - Τρεις τραυματίες

Το τροχαίο ατύχημα καταγράφτηκε, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκε αρχικά με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια, χτύπησε πάνω σε κολώνα φωτισμού στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Χίλτον.