Άγιος Δημήτριος: Μπήκαν στο σπίτι του, τον ξυλοκόπησαν και του έκλεψαν 6.800 ευρώ

Στα πέριξ 10 Νοεμβρίου 2022

Νύχτα τρόμου έζησε ένας άνδρας από το Πακιστάν, που ζει στον Άγιο Δημήτριο Αττικής και έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο διαμέρισμά του.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η ληστεία έγινε όταν πριν λίγες μέρες την ώρα που ο 44χρονος άνδρας κοιμόταν στο διαμέρισμά του, τέσσερις άγνωστοι έσπασαν την πόρτα της μονοκατοικίας που μένει και αφού τον ξυλοκόπησαν άγρια, τον ανάγκασαν να τους πει που είχε κρυμμένα χρήματα.

Οι δράστες, αφού άρπαξαν 6.800 ευρώ που είχε κρυμμένα στο σπίτι του, τράπηκαν σε φυγή πεζή προς τη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Αξίζει να σημειωθεί πως το μένος των δραστών ήταν τέτοιο που ο άνδρας έπρεπε να διακομιστεί στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. 

www.newsit.gr

Προβλήθηκε 593 φορές

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος: Νεκρή δημοτική υπάλληλος σε σύγκρουση απορριμματοφόρου με ταξί

Ο 23χρονος οδηγός ταξί φαίνεται ότι προσπάθησε να κάνει προσπέραση και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο απορριμματοφόρο, στο πίσω μέρος του οποίου βρισκόταν η άτυχη γυναίκα

Τροχαίο στην Ποσειδώνος: Είχαν συγκρουστεί με άλλη μηχανή πριν σκοτωθούν - Η σοκαριστική περιγραφή για την διπλή τραγωδία στην άσφαλτο

Ακόμη μία τραγωδία γράφτηκε στην άσφαλτο το βράδυ της Τρίτης (3/6/25) με δύο ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους, σε τροχαίο με μηχανή στη λεωφόρο Ποσειδώνος.