Ανακοίνωση Δημιουργίας Πλατφόρμας Διαλόγου και Συντονισμού για την Αυτοδιοίκηση 

Με το παρακάτω κείμενο, ανακοινώνουμε την πρωτοβουλία για την δημιουργία Πλατφόρμας Διαλόγου και Συντονισμού για την Αυτοδιοίκηση μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην Ηλιούπολη. 
Το εγχείρημα μας φιλοδοξεί να αποτελέσει τον καταλύτη των διεργασιών που θα οδηγήσουν σε τομές με προοδευτικό και ριζοσπαστικό πρόσημο στα αυτοδιοικητικά πράγματα της πόλης μας, 
μέσα από την πιο μαζική από ποτέ συμμετοχή μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ηλιούπολης στην διαμόρφωση προγραμματικών θέσεων και προτάσεων.

Το κείμενο έχουν συνυπογράψει μέχρι στιγμής 189 μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ηλιούπολης μεταξύ των οποίων βρίσκονται οι: 

Αποστόλης Κονδύλης (δημοτικός σύμβουλος), Αποστόλης Στασινόπουλος (δημοτικός σύμβουλος), Δημήτρης Ασβεστάς (δημοτικός σύμβουλος), Σταυρούλα Κοττάκη, Δημήτρης Τσέκερης, Στρατής Παλαιολόγος, Λελούδα Χαρατσή, Νίκος Λεβογιάννης (πρώην βουλευτής), Αλέξανδρος Βαρσάνης, Νίκος Ευθυμίου, Γιάννης Βρεττός, Γιώργος Αντύπας (πρώην δημοτικός σύμβουλος), Ευαγγελία Παρασκευά, Κώστας Ζάχος, Μαρία Αγγελή (δημοτική σύμβουλος), Φώτης Χρυσουλάκης(δημοτικός σύμβουλος), Ευδοκία Σκοπελίτου, Μιχάλης Τασούλας, Άννα Δερνίκα.  

Όποια/ος συμπολίτης μας επιθυμεί να προσυπογράψει το κείμενο, παρακαλείτε να στείλει email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

Το παρόν κείμενο αποτελεί, το πρώτο βήμα για την έναρξη ενός μεγάλου διαλόγου που πρέπει να ξεκινήσει στην πόλη μας για την Αυτοδιοίκηση.
Διάλογος  που θα ανοίξει αμέσως μετά τη  μάχη των εθνικών εκλογών, που  όλες και όλοι θα δώσουμε Ενωμένοι.

Προβλήθηκε 122 φορές

Κάλεσμα σε ανοιχτό Δ.Σ. από τον Σύλλογο Γυναικών Ηλιούπολης (μέλος ΟΓΕ)

Κυριακή 26/3/23 στις 6:30μ.μ στο Αναψυκτήριο Δημήτρης Κιντής, για να συζητήσουμε πώς η λύπη και η οργή όλων μας για τον βιασμό ανηλίκων στην Πόλη μας, θα γίνει αγώνας για την προστασία των παιδιών από κάθε μορφή βίας

Ηλιούπολη: Ειδικό Γυμνάσιο και Λύκειο Αθηνών - Εκτός εκπαίδευσης 10 μαθητές με κινητικά προβλήματα λόγω απουσίας οδηγών και συνοδών.

Αποκλεισμένοι στο σπίτι τους, μακριά από την εκπαιδευτική διαδικασία βρίσκονται 10 μαθητές του Ειδικού Γυμνασίου και Λυκείου Αθηνών, στην Ηλιούπολη, λόγω του προβλήματος που έχει προκύψει στη μεταφορά τους.