Έγινε χθές, με εξαιρετική οργάνωση αλλά κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες θερμοκρασίας 2°C,  η δωρεάν εξέταση ταχείας ανίχνευσης SARS-CoV-2 από τον Δήμο Ηλιούπολης, όπως  μας ενημερώνει το γραφείο τύπου.

Την πρώτη μιάμιση ώρα  διενεργήθηκαν   125 τεστ και μετά  σταμάτησαν λόγω χαμηλής θερμοκρασίας (Θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση για την ημέρα επανάληψης της διαδικασίας,  έγραψαν).

Τα αποτελέσματα,  έστω των 125 τεστ, πότε θα ανακοινωθούν; 

Γιατροί δεν είμαστε αλλά διαβάζουμε στο Facebook κάτω από ανακοίνωση του Δήμου: ''εγώ το έκανα το τεστ και βγήκε αρνητικό! Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία αυτή του Δήμου!''

Επίσης διαβάζουμε στο internet: ''Με τo ταχύ τεστ αντιγόνου, RAPID Antigen test, συλλέγουμε φαρυγγικό ή ρινικό δείγμα από τον ασθενή. Τα αποτελέσματα της Ταχείας Εξέτασης Αντιγόνου,  RAPID Antigen test, είναι διαθέσιμα εντός 15 λεπτών''.

Άρα έχετε τα στοιχεία απο αυτή την εξέταση των 125 tests....

Αυτά...

Προβλήθηκε 215 φορές

Θέλεις Καρναβάλι στην Ηλιούπολη; Η ''APES AND DOTS'' το αναλαμβάνει...

Το Καρναβάλι του 2020 στον Δήμο Ηλιούπολης το είχε αναλάβει η “APES AND DOTS ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ”, έναντι του ποσού των 14.632,00 ευρώ. Το ίδιο και το φετινό (διαδικτυακό) Καρναβάλι έναντι του ποσού των 8.828,8Ο ευρώ.

Έχουμε κάνα νέο με το ''χαμένο'' από το Γραφείο Δημάρχου Βιβλίο Πρωτοκόλλου Εισερχομένων - Εξερχομένων εγγράφων;

Πέρασαν πολλοί μα πάρα πολλοί μήνες από τότε που η Οικονομική Επιτροπή συνεδρίασε και μέσα στα θέματα που έφερε ήταν: ''Λήψη απόφασης σχετικά με την άσκηση ή μη μηνυτήριας αναφοράς κατά παντός υπευθύνου για το αδίκημα της υπεξαγωγής δημοσίων εγγράφων''. (06.12.2019) που μέσα στα πολλά αναφέρονται τα εξής...