Αναστολή της απεργίας (Τρίτη 28 Μαρτίου) σε Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ

Ασφαλιστικά και όχι μόνο 28 Μαρτίου 2023

Νέα ανατροπή στην  24ωρη απεργία των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς (ΜΜΜ), (Τρίτη 28.03.2023) καθώς σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, μετά τον ΗΣΑΠ και το τραμ, κανονικά θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια και του Μετρό.

«Στα πλαίσια των διαπραγματεύσεων για την υλοποίηση των αιτημάτων μας και των δεσμεύσεων της κυβέρνησης προς τους εργαζόμενους της ΣΤΑΣΥ, φάνηκε αμυδρά, να υπάρχει ένας δίαυλος επικοινωνίας για την επίλυση των προβλημάτων.

Για το λόγο αυτό το σωματείο μας αναστέλλει “προσωρινά” μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, την 24ωρη απεργία που είχε προκηρύξει για αύριο Τρίτη 28/3/23, διεκδικώντας κρατικές συγκοινωνίες, φθηνές γρήγορες και αξιόπιστες για όλους τους πολίτες» αναφέρει η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών (ΣΕΛΜΑ).

www.aftodioikisi.gr

Προβλήθηκε 460 φορές
Νέο σύστημα εισαγωγής στα ΑΕΙ: Πανελλαδικές με εξετάσεις σε τρία μαθήματα από την Α' λυκείου

Το νέο σύστημα θα εφαρμοστεί από το 2029, αλλά ο δημόσιος διάλογος ξεκίνησε από την πρόταση του προέδρου του Εθνικού Οργανισμού Εξετάσεων, Γιώργου Δάσιου, στη Σύνοδο των Πρυτάνεων - Προτείνει οι μαθητές να δίνουν 3 μαθήματα κάθε χρόνο (συνολικά 9 και τις τρεις χρονιές) για το Εθνικό Απολυτήριο