Ανατροπή για τα self test: Επεκτείνεται η διάθεση τους και στα παιδιά 5 έως 11 ετών

Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα 13 Ιουλίου 2021

Η διάθεση θα γίνεται μέσω των φαρμακείων μέχρι την Παρασκευή 16/7, ενώ δικαιούχοι των τεσσάρων (4) αυτοδιαγνωστικών τεστ του τρέχοντος μηνός είναι, πλέον:

«Όλα τα άτομα ηλικίας 5-11 ετών, εφόσον οι γονείς ή οι κηδεμόνες τους διαθέτουν ΑΜΚΑ ή ΠΑΥΠΑΑ ή ΠΑΜΚΑ (η παραλαβή θα γίνεται από τον γονέα ή κηδεμόνα).

Όλα τα άτομα ηλικίας 12-17 ετών, εφόσον οι γονείς ή οι κηδεμόνες τους διαθέτουν ΑΜΚΑ ή ΠΑΥΠΑΑ ή ΠΑΜΚΑ (η παραλαβή θα γίνεται από τον γονέα ή κηδεμόνα).

Όλα τα άτομα ηλικίας 18-30 ετών, εφόσον διαθέτουν ΑΜΚΑ ή ΠΑΥΠΑΑ ή ΠΑΜΚΑ.

Όλοι οι εργαζόμενοι ιδιωτικού και δημόσιου τομέα».

Επισημαίνεται, τέλος, πως «οι πολίτες οι οποίοι είναι πλήρως εμβολιασμένοι, εξαιρούνται της υποχρέωσης».

www.dikaiologitika.gr

Προβλήθηκε 1157 φορές
4ο Forum  ΣΠΑΥ ''Ψηφιακός Μετασχηματισμός και Τεχνητή Νοημοσύνη στην Αυτοδιοίκηση:  Ώρα για πράξη, όχι θεωρία''

Η τεχνητή νοημοσύνη και ο ψηφιακός μετασχηματισμός δεν είναι πλέον μελλοντική υπόσχεση αλλά άμεση ανάγκη για την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.