Ανοίγουν τραπεζικοί λογαριασμοί για στημένα ματς

Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα 31 Ιανουαρίου 2023

Για πρώτη φορά υπογράφεται μνημόνιο συνεργασίας, μεταξύ του Προέδρου της Αρχής Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος Χαράλαμπου Βουρλιώτη και του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργου Μαυρωτά, που είναι επικεφαλής της Εθνικής Πλατφόρμας Αθλητικής Ακεραιότητας (Ε.Π.ΑΘΛ.Α.), όπως αποκάλυψε η «Δίκη στο Open». 

Στόχος τα χειραγωγημένα ματς και το παράνομο στοίχημα, που έχουν αναδειχθεί σε πραγματική μάστιγα στη χώρα μας.

Ο επίτιμος αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου σε συνεργασία με την Ε.Π.ΑΘΛ.Α  θα ενημερώνεται για όλους τους φακέλους της Sportradar.

Αναμένεται άμεσα δράση της Αρχής, με ανοίγματα τραπεζικών λογαριασμών και συνεργασία με άλλους διεθνείς διωκτικούς οργανισμούς και ομόλογες Αρχές άλλων χωρών, με στόχο τα κυκλώματα στον παράνομο στοιχηματισμό.

www.zougla.gr

Προβλήθηκε 842 φορές
Ο καιρός την Παρασκευή 02.05.2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά. Το βράδυ γενικά αίθριος.

Ο καιρός την Τρίτη 29 Απριλίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. - Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα ανατολικά 8 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός την Κυριακή 27 Απριλίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κατά διαστήματα σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρές μέχρι το απόγευμα. Βαθμιαία βελτίωση τις βραδινές ώρες.