Ο Εμπορικός κόσμος της Ηλιούπολης αλλά και όλης της χώρας βιώνει μια τρομερή κρίση από αρχές Μαρτίου και την αρχή της πανδημίας .

Το δεύτερο κύμα της πανδημίας που χτυπάει την Χώρα μας, τον βρίσκει σε ακόμα πιο δυσχερή θέση ιδιαίτερα τον χώρο της Εστίασης που παραμένει στο σύνολό του κλειστός.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης συναντήθηκε με μέλη του Εμπορικού Συλλόγου, άκουσε τους προβληματισμούς του κλάδου και ανέλυσε με ποιο τρόπο ο Δήμος της Ηλιούπολης θα προσπαθήσει να στηρίξει τους επαγγελματίες.Προβλήθηκε 176 φορές

Οι Οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  Ηλιούπολης για την ΠΥΡΚΑΛ

Οι Οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηλιούπολης, στέκονται αλληλέγγυες στον αγώνα των κατοίκων της Δάφνης και του Υμηττού για την ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ της έκτασης της ΠΥΡΚΑΛ, ενάντια στην - εν κρυπτώ και άνευ διαβούλευσης - πρόταση τσιμεντοποίησης του χώρου και της αδιαφάνειας που χαρακτηρίζει το σχέδιο της Κυβέρνησης, σχετικά με τον χωροταξικό και αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του έργου.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τραυματία στην Ηλιούπολη σε έργα της ΕΥΔΑΠ

Το βράδυ της Παρασκευής έγινε τροχαίο ατύχημα στην Ηλιούπολη επί της Λεωφόρου Ελ. Βενιζέλου, σε σημείο που γινόντουσαν έργα της ΕΥΔΑΠ, παρόλο που υπήρχε σήμανση και είχαν παρθεί όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Δήμος Ηλιούπολης: ''Rapid test σε όλο το βοηθητικό προσωπικό των  Λυκείων, δηλαδή προσωπικό καθαριότητας , φύλακες και διαχειριστές κυλικείων''

Σάββατο 10/4/2021, 09:00 έως 13:00, στην «Κυψέλη Εθελοντών» οδό Θέμιδος 2 και Δημ. Γληνού 35, από εθελοντή γιατρό με την ευθύνη του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Κ. Ιωάννη Πούλου.