Το στήθος αποτελεί, αναμφίβολα, σύμβολο θηλυκότητας κι όταν αυτό αντιμετωπίζει πρόβλημα, το μεταδίδει στον γυναικείο ψυχισμό. Η ανόρθωση στήθους συνιστά μία από τις πιο δημοφιλείς αισθητικές επεμβάσεις, που επαναφέρει τους μαστούς στη σωστή θέση, χαρίζοντάς τους ξανά σφριγηλότητα, ελαστικότητα και όγκο.

Εάν, λοιπόν, επιθυμείτε να αποκτήσετε ξανά το στήθος που είχατε κατά το τέλος της εφηβείας σας, δεν έχετε παρά να κλείσετε το δωρεάν ραντεβού σας με τον Dr. Boukouvala. Αφότου πάρετε την απόφαση, να προχωρήσετε στην επέμβαση, σε 2 μόλις ώρες το στήθος σας θα είναι ανορθωμένο και ξανά σφριγηλό, με κόστος που ποικίλει ανάλογα με την περίπτωση.

Πλαστική στήθους για σωματική αρμονία και ομορφιά!

Η σωματική αρμονία και ομορφιά είναι το ζητούμενο κάθε γυναίκας που αγαπάει τον εαυτό της κι επιθυμεί το καλύτερο γι’ αυτόν. Η πλαστική στήθους συμβάλλει σημαντικά στη γυναικεία εμφάνιση και επιδρά αποφασιστικά στην αυτοεικόνα της γυναίκας.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που θέλετε να δείτε το στήθος σας να αλλάζει προς το καλύτερο, αλλά διστάζετε, επισκεφθείτε τον Dr. Boukouvala. Χάρη στην πολυδιάγνωση «Gen Y» Diagnosis, την πολυδιάστατη διάγνωση που καλύπτει ολοκληρωμένα τις ανάγκες του γυναικείου στήθους τόσο από την πλευρά της υγείας όσο και από την αισθητική του πλευρά, η πλαστική στήθους είναι βέβαιο πως θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία και, μάλιστα, με πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Πλαστικός Χειρουργός, ο καλύτερος φίλος του στήθους!


Όταν το στήθος σας διψάει για… ανανέωση, ο πλαστικός χειρουργός είναι ο ιδανικός άνθρωπος, που θα δώσει την ιδανική λύση την κατάλληλη στιγμή. Εμπιστευθείτε, λοιπόν, τους μαστούς σας στον Δρ. Ζήση Μπουκουβάλα, τον ειδικό στην Πλαστική Επανορθωτική και Αισθητική Χειρουργική.

 Κλείστε τώρα το ραντεβού σας με την «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» και βελτιώστε την αυτοπεποίθησή σας χάρη στην παροχή υψηλού επιπέδου ιατρικών υπηρεσιών και τη χρήση κορυφαίων υλικών και νέων τεχνολογιών, πάντα με γνώμονα την ειλικρίνεια, την υπευθυνότητα και τον σεβασμό.

Προβλήθηκε 161 φορές

Ογκολογικό Παίδων ''Αγία Σοφία'': Ψηφίστηκε επί της αρχής η μετατροπή του σε ΝΠΙΔ - Σε κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι

«Υπέρ» των άρθρων και στο σύνολό του νομοσχεδίου ψήφισε η Νέα Δημοκρατία, ο ΣΥΡΙΖΑ απείχε, το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ και Ελληνική Λύση διατήρησαν τις επιφυλάξεις τους για τη συζήτηση στην Ολομέλεια, ενώ ΚΚΕ και ΜέΡΑ25 το καταψήφισαν.

Βελτιώστε την καθημερινότητά σας με έλαιο κάνναβης!

Στο BioNatural Care, μπορείτε να βρείτε οργανικά και ασφαλή προϊόντα κάνναβης, όπως λάδι CBD, καθώς και νόμιμα και πιστοποιημένα προϊόντα σε drops (σταγόνες) για εύκολη χρήση, από αναγνωρισμένα brands (Endropia, Sensi Seeds, KannaBio, Endoca, Enecta, Phyto+).

Νέα εποχή για τον ΕΦΚΑ: Τα 3+10 πρότυπα υποκαταστήματα

Αλλάζουν «πρόσωπο» τα υποκαταστήματα του ΕΦΚΑ, με αναβάθμιση της κτιριακής και της υλικοτεχνικής υποδομής και της αισθητικής τους και καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων με τους υπαλλήλους ροής και υποδοχής που έχουν ήδη «πιάσει δουλειά» σε 27 υποκαταστήματα.