Από το Σάββατο 24 Οκτωβρίου, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα εφαρμοστούν τα νέα μέτρα για τον περιορισμό διάδοσης του κορωνοϊού στις περιοχές που βρίσκονται στα επίπεδα κινδύνου 3 και 4.

Πρόκειται για τα μέτρα της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 00:30 έως τις 05:00 το πρωί.

Τα δύο αυτά μέτρα εφαρμόζονται ήδη στην περιφερειακή ενότητα Κοζάνης και από αύριο Παρασκευή 23 Οκτωβρίου θα εφαρμοστούν στην Καστοριά, τη Θεσσαλονίκη, τη Βοιωτία, τη Λάρισα και τις Σέρρες.

Από το Σάββατο τα μέτρα θα εφαρμοστούν και στις ακόλουθες περιοχές:

Αττική,

Αχαΐα,

Ζάκυνθος,

 Ηράκλειο,

Θήρα,

Ιωάννινα,

Καρδίτσα,

Κέα-Κύθνος,

Λέσβος, 

Μύκονος,

Πέλλα, 

Σάμος και

Τρίκαλαzougla.gr

 


Προβλήθηκε 130 φορές
Δίκτυο Εργαζομένων ΟΤΑ: ''Οι εργαζόμενοι με τα προγράμματα ΕΣΠΑ στους Δήμους ΔΕΝ είναι δεύτερης κατηγορίας άνθρωποι''

«Οι εργαζόμενοι με τα προγράμματα ΕΣΠΑ στους Δήμους ΔΕΝ είναι δεύτερης κατηγορίας άνθρωποι» αναφέρει σε ανακοίνωση το Δίκτυο Εργαζομένων ΟΤΑ και σημειώνει:

Η ΔΕΗ μπαίνει στις τηλεπικοινωνίες (Γιώργος Φιντικάκης)

Σε πρώτη φάση, θα αξιοποιήσει σύμφωνα με τις πληροφορίες τα 242.000 μήκους δίκτυα ηλεκτρισμού του ΔΕΔΔΗΕ για να «κουμπώσουν» πάνω τους οπτικές ίνες και σε δεύτερη φάση αυτά θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας 5G, επένδυση που απαιτεί συμμαχία με τηλεπικοινωνιακούς παρόχους.