Απανθρακωμένος βρέθηκε άνδρας σε εγκαταλελειμμένη κατοικία στο Βύρωνα.

Στα πέριξ 21 Δεκεμβρίου 2021

Σήμερα Τρίτη 21 Δεκεμβρίου, γύρω στις 5.30 το απόγευμα περίοικοι είδαν να βγαίνει καπνός σε εγκαταλελειμμένη κατοικία στον Βύρωνα, στη συμβολή των οδών Κύπρου 87 και Ηλιουπόλεως και ειδοποίησαν την πυροσβεστική.

Οι άνδρες της πυροσβεστικής και ανέβηκαν στο σπίτι βρήκαν νεκρό και καμένο ένα άνδρα.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, ενώ η έκθεση της πυροσβεστικής αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια θανάτου του άγνωστου άνδρα.

Περίοικοι κάνουν λόγο για ένα άνδρα, άστεγο  που τις τελευταίες ημέρες έβρισκε καταφύγιο στο συγκεκριμένο εγκαταλελειμμένο σπίτι.

Άλλο ένα μοιραίο γεγονός, για ένα άστεγο συνάνθρωπο μας, σε μια κοινωνία που οι κρατικοί φορείς αδιαφορούν να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο αυτό, κάνοντας πως δεν βλέπουν και η τοπική διοίκηση (δήμοι) ακόμα και αν ενδιαφέρονται δεν έχουν όπως λένε καμία δυνατότητα και καμία υποδομή για να βοηθήσουν  αυτούς τους άστεγους ανθρώπους, που είναι γνωστοί πια στην πόλη, ακόμα και τις πολύ κρύες ημέρες του χειμώνα.

Τόσο δύσκολο είναι για τον Δήμο, να βρεθεί μια αίθουσα διαμονής- φιλοξενίας τις κρύες ημέρες του χειμώνα;

Κατά τα άλλα, η ζωή προχωρά, η οικονομία κρατά, και μας εύχονται καλά Χριστούγεννα!

https://rogmistinenimerosi2.blogspot.com


Προβλήθηκε 988 φορές

Επεισοδιακή καταδίωξη στο Παλαιό Φάληρο: ''Καρφώθηκε'' με κλεμμένο αυτοκίνητο σε 4 παρκαρισμένα οχήματα και συνελήφθη

Έκλεψε το αυτοκίνητο στην Καλλιθέα και ο δρόμος την «έβγαλε» στο Παλαιό Φάληρο όπου προκάλεσε το τροχαίο - Παράτησε το αυτοκίνητο και τράπηκε με τα πόδια σε φυγή

Μαύρη μέρα στον Δήμο Αγίου Δημητρίου: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 57χρονος υπάλληλος καθαριότητας ενώ πήγαινε στη δουλειά του

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3:00 τα ξημερώματα. Ο άτυχος εργαζόμενος, Ηλίας Πιερράτος, κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Αττάλου.

Σοκ στην Καλλιθέα: Παρέσυραν τρανς γυναίκα με αυτοκίνητο και την περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό - Τέσσερις συλλήψεις

Στη σύλληψη τεσσάρων νεαρών προχώρησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, για την άγρια, ρατσιστική επίθεση σε βάρος διεμφυλικής γυναίκας στην Καλλιθέα.

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς διαρήκτες που πιάστηκαν στα πράσα σε μπαλκόνι διαμερίσματος, στο Ελληνικό

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο νεαροί ημεδαποί ηλικίας 19 και 20 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαΐου στο Ελληνικό, την ώρα που επιχειρούσαν να διαρρήξουν διαμέρισμα.

Έντονη μυρωδιά αερίου στα νότια προάστια: Εκκενώθηκαν επιχειρήσεις και σχολεία - Οσμή και σε άλλες περιοχές

Δεν έχει βρεθεί η πηγή του προβλήματος σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία - Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού Σώματος και συνεργεία της ΔΕΣΦΑ ερευνούν τα αίτια