Τα ψώνια της εβδομάδας είναι μια αγγαρεία που όλοι, λίγο πολύ, είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε. Όσες άλλες δουλειές και αν έχουμε, η συγκεκριμένη αποτελεί μια προτεραιότητα, ειδικά αν έχουμε παιδιά. Είτε σας αρέσει να περνάτε ώρες ψωνίζοντας στους διαδρόμους των σουπερμάρκετ είτε δεν έχετε ποτέ ιδιαίτερη όρεξη να ασχοληθείτε με τα ψώνια, υπάρχουν κάποια πράγματα που θα ήταν καλό να αποφύγετε προκειμένου να κάνετε τις αγορές σας καλύτερα.

1.     Μην ψωνίζετε με άδειο στομάχι

Μπορεί αυτή η συμβουλή να σας φαίνεται κάπως παράξενη, αλλά πραγματικά πρέπει να αποφεύγετε να ψωνίζετε με άδειο στομάχι. Και αυτό επειδή, όταν πεινάτε, είναι πιο πιθανό να αγοράσετε ανθυγιεινά σνακ ή πολλά περισσότερα προϊόντα από όσα χρειάζεστε στην πραγματικότητα. Αν δεν έχετε προλάβει να γευματίσετε πριν από τα ψώνια σας, μπορείτε να αγοράσετε μια μπάρα δημητριακών προτού αρχίσετε να περιηγείστε στους διαδρόμους, ώστε να καταπολεμήσετε λίγο την πείνα σας.

2.     Μην αγνοείτε τη λύση των διαδικτυακών αγορών

Αν δεν έχετε πολύ διαθέσιμο χρόνο (ή αν δεν έχετε πολλή όρεξη) για τα ψώνια σας, οι διαδικτυακές αγορές είναι μια λύση που δεν πρέπει να αγνοείτε. Ψωνίζοντας online κάνετε τις αγορές σας με ηρεμία και χωρίς να ταλαιπωρείστε. Αν αγχώνεστε για τις διαδικτυακές αγορές προϊόντων όπως το κρέας, δεν υπάρχει λόγος.

Μπορείτε να βρείτε ένα κρεοπωλείο με delivery το οποίο εμπιστεύεστε και που σας εγγυάται υψηλή ποιότητα και άμεση παράδοση των προϊόντων σας. Εκτός του ότι στο διαδικτυακό κατάστημα έχετε πολλές επιλογές σε κρεατικά για τα οποία θα μπορείτε να διαλέξετε τις κοπές που θέλετε, το delivery από κρεοπωλείο είναι η τέλεια λύση για να παραλάβετε το κρέας σας αφού θα έχετε ασχοληθεί με τις υπόλοιπες ετοιμασίες για ένα τραπέζι που μπορεί να έχετε προγραμματίσει. Παράλληλα, αν το παραλάβετε τη στιγμή που το χρειάζεστε, δεν θα χρειαστεί να το καταψύξετε. Οπότε θα το χρησιμοποιήσετε όσο θα είναι φρέσκο.

3.     Μην αγοράζετε υλικά που δεν θα χρησιμοποιήσετε

Αποφύγετε το να αγοράζετε υλικά που νιώθετε ότι μπορεί και να σας χρησιμεύσουν, αλλά που στην πραγματικότητα δεν θα τα αξιοποιήσετε ποτέ. Είναι μεγάλη σπατάλη. Είναι καλύτερο να έχετε σημειώσει από πριν τις συνταγές για τα γεύματα που θα φτιάξετε, ώστε να αγοράσετε τα κατάλληλα υλικά για αυτές. Ή μπορείτε να αγοράσετε υλικά τα οποία θα σας χρησιμεύσουν σε πολλά διαφορετικά πιάτα.

4.     Μην αγοράζετε προϊόντα όταν δεν είναι ακόμη η εποχή τους

Συνήθως στα σουπερμάρκετ μπορείτε να βρείτε διαθέσιμα σχεδόν τα πάντα. Ωστόσο, θα ήταν καλή ιδέα να αποφύγετε να αγοράζετε προϊόντα (π.χ. φρούτα) όταν δεν είναι η εποχή τους. Η ποιότητά τους μπορεί να μην είναι τόσο καλή και οι τιμές τους μπορεί να είναι αυξημένες.

Προβλήθηκε 180 φορές

Γιάννης Καλλιάνος: Επίθεση με εμπρηστικό μηχανισμό στο πολιτικό του γραφείο στην Αργυρούπολη

Στόχος εμπρηστικής επίθεσης έγινε ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος, καθώς άγνωστοι τοποθέτησαν και πυροδότησαν χθες στη 01:00 τα ξημερώματα εμπρηστικό μηχανισμό στο πολιτικό του γραφείο, στη Λεωφόρο Αλίμου στην Αργυρούπολη.

Υπογράφτηκε Συμφωνία Φιλίας μεταξύ των Δήμων Nottingham και Βύρωνα

Κατά την υπογραφή στο Δήμο Βύρωνα παρέστησαν η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Νέας Γενιάς Λεμονιά Κλωνάρη και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου «Μπάϊρον» και Δημοτικός Σύμβουλος Πάνος Τριγάζης, αντιστοίχως στο Nottingham παρέστησαν η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Eunice Campell-Clarke και ο βοηθός αντιδημάρχου Πολεοδομίας και Πολιτιστικής Κληρονομιάς Παύλος Κοτσώνης.