Στον χορό των αποχωρήσεων από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συμμετέχουν και μέλη από τις Ο.Μ. Ηλιούπολης.

Σε σχετική επιστολή-ανακοίνωση, αναφέρουν μεταξύ άλλων πως η αποχώρησή τους δεν ήταν μια εύκολη υπόθεση, όμως ήταν μονόδρομος, καθώς έγιναν «μάρτυρες της ταχύτατης μετάλλαξης του κόμματός μας σε ένα μόρφωμα με απροσδιόριστη πολιτική ταυτότητα».

Στέλνουν μήνυμα συνέχισης του αγώνα τους, τονίζοντας ότι «με πολλούς και πολλές που παραμένουν, καθώς και άλλους που είναι εκτός ΣΥΡΙΖΑ, οι δρόμοι μας θα διασταυρώνονται στα κινήματα και στους αγώνες για μια κοινωνία καλύτερη...».

→ Την επιστολή-ανακοίνωση που ακολουθεί υπογράφουν έξι ονόματα, καθώς οι υπόλοιποι 71 έχουν απευθυνθεί στις οργανώσεις μελών για να προχωρήσει η διαγραφή τους.

Η ανακοίνωση


Σήμερα κλείνει ένας σημαντικός κύκλος για όλους/ες εμάς, παλαιότερα  & νεώτερα  μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αλλά και για τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ και την αριστερά στην Ελλάδα.

Η επιλογή της αποχώρησης δεν ήταν μια εύκολη υπόθεση. Ήταν όμως μονόδρομος διότι   από την επομένη της ολοκλήρωσης της διαδικασίας εκλογής Προέδρου , γινόμαστε μάρτυρες της ταχύτατης μετάλλαξης του κόμματός μας σε ένα μόρφωμα με απροσδιόριστη πολιτική ταυτότητα. Ένα κόμμα που  απομακρύνεται  από οτιδήποτε μπορεί να θυμίζει τις ιδρυτικές του  αρχές, τις  ιδέες, τα οράματα και τους αγώνες που από κοινού δώσαμε με μια σειρά σφους/ισσες μέσα και έξω από τον ΣΥΡΙΖΑ. Με πολλούς και πολλές που παραμένουν, καθώς και άλλους που είναι εκτός ΣΥΡΙΖΑ, οι δρόμοι μας θα διασταυρώνονται στα κινήματα και στους αγώνες για μια κοινωνία καλύτερη και αντάξια των οραμάτων της  Ριζοσπαστικής, Ανανεωτικής και Οικολογικής Αριστεράς, στο πλευρό του κόσμου της εργασίας και των αδυνάτων.

Αποχωρούμε από τις Οργανώσεις μας και αυτονόητα από οποιαδήποτε άλλη θέση  μας έχουν εκλέξει οι σύντροφοι και οι συντρόφισσές μας (μέλη συντονιστικού ΟΜ, μέλη Νομαρχιακής Επιτροπής Ανατολικής Αθήνας) και ζητάμε να μην ανήκουμε σε καμία λίστα μηνυμάτων, τηλεφώνων και ενημερώσεων από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Παρακαλούμε η επιστολή αυτή να γνωστοποιηθεί στα μέλη και των δύο Οργανώσεων ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  Ηλιούπολης.

Συντροφικά:

1. Κοκοτίνης Χρήστος, Μέλος Νομαρχιακής Ανατολ Αθήνας
2. Γαλιατσάτου Λίλη, Μέλος Νομαρχιακής Ανατολ Αθήνας & μέλος συντονιστικού Α΄ Ο.Μ. Ηλιούπολης 
3. Χατζηγούλα Ευαγγελία Μέλος Νομαρχιακής Ανατολ Αθήνας
4. Κύρκου – Αυγέρη Λίτσα, μέλος συντονιστικού Α΄ Ο.Μ. Ηλιούπολης 
5. Μαρκόπουλος Νίκος, μέλος συντονιστικού Α΄ Ο.Μ. Ηλιούπολης

6. Πατσαβός Παναγιώτης τ. Περιφερειακός Σύμβουλος Περιφ Αττικής

www.efsyn.gr

Προβλήθηκε 395 φορές

Ηλιούπολη: Στο εδώλιο τη Δευτέρα η 19χρονη-θύμα trafficking

Η 19χρονη, που έχει κριθεί πρωτοδίκως πως υπήρξε αιχμάλωτη αστυνομικού, κατηγορείται ότι “διαπιστώθηκε να εκδίδεται με αμοιβή, χωρίς να κατέχει το απαιτούμενο πιστοποιητικό άσκησης επαγγέλματος και χωρίς να υποβάλλεται στους σχετικούς ιατρικούς ελέγχους”.

Μαθητές της Β. Λυκείου του 2ου ΓΕΛ Ηλιούπολης επισκέφθηκαν το Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας της Ελλάδος και το Καθολικό της Ι.Μ.Πεντέλης

Τους μαθητές συνόδευαν ο Διευθυντής του σχολείου κ. Σταύρος Κασάπογλου και καθηγήτριες κες Ελένη Ντίνου, Παληαμπέλου Ελένη, Μπερτσιά Μαρία και Αγλαΐα Σωτηρίου.