Αργυρούπολη: Συνελήφθη 15χρονος για σωματικές βλάβες σε βάρος συνομήλικού του.

Στα πέριξ 09 Οκτωβρίου 2022

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (08.10.2022)

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μεσημβρινές ώρες της 7-10-2022 στην Αργυρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 15χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για σωματικές βλάβες.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 7-10-2022 στην Αργυρούπολη, o κατηγορούμενος προσέγγισε συνομήλικό του ημεδαπό, τον εξύβρισε και στη συνέχεια του επιτέθηκε με γροθιές στο πρόσωπο.

Το θύμα της επίθεσης, διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Προβλήθηκε 735 φορές

''Eίμαστε από τη ΔΕΗ'' -  Συμμορία Ρομά έκλεβε ηλικιωμένους σε Άλιμο και Νέα Σμύρνη

Από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας προφασιζόμενα ότι είναι συντηρητές ασανσέρ ή υπάλληλοι της ΔΕΗ διέπρατταν κλοπές σε οικίες ηλικιωμένων σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και ευρύτερα της Αττικής.

Άγιος Δημήτριος: Δύο συλλήψεις για διαρρήξεις σε σπίτια - Χρησιμοποιούσαν κλειδιά πασπαρτού και παραβίαζαν πόρτες

Πάνω στους διαρρήκτες βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κλοπιμαία και άλλα τέσσερα κλειδιά πασπαρτού τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ανοίγουν πόρτες ασφαλείας

Παγκράτι: Ιδιωτικό ασθενοφόρο έπεσε σε κολώνα φωτισμού - Τρεις τραυματίες

Το τροχαίο ατύχημα καταγράφτηκε, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκε αρχικά με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια, χτύπησε πάνω σε κολώνα φωτισμού στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Χίλτον.