ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

Συμπολίτες και συμπολίτισσες

Στην πόλη μας επιχειρείται για μια ακόμα φορά η πλήρης εγκατάλειψη κάθε μορφής περίθαλψης με απόφαση της κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε από τις 20 του Γενάρη η αναστολή της λειτουργίας των δημόσιων ιατρείων στο Κέντρο Υγείας (πρώην ΙΚΑ) και η μετατροπή του αποκλειστικά σε κέντρο covid για τεστ και εμβολιασμό, όταν αυτός προγραμματιστεί.

Η πρωτοφανής αυτή απόφαση που πετάει όλους τους συμπολίτες μας έξω απ’ το ΙΚΑ και που τους αναγκάζει να ψάχνουν ιδιώτες γιατρούς ακόμα και για να γράψουν μία συνταγή, εκτός από το γεγονός ότι υποβαθμίζει βάναυσα τις παροχές υγείας, επιβαρύνει και όλους τους πολίτες με ένα ακόμα χαράτσι αφού θα υποχρεώνονται  να πληρώνουν στις επισκέψεις στους ιδιώτες γιατρούς.

Καταγγέλλουμε τις κυβερνητικές αποφάσεις που εν μέσω πανδημίας περικόπτουν απ’ τον προϋπολογισμό 600 περίπου εκατομμύρια ευρώ για την υγεία.

Απαιτούμε να προχωρήσουν άμεσα μαζικοί εμβολιασμοί για όλο τον λαό και να αφήσουν τα επικοινωνιακά κόλπα.

Ταυτόχρονα απαιτούμε την άμεση διασφάλιση της λειτουργίας της πρωτοβάθμιας υγείας και την επαναλειτουργία των ιατρείων του Κέντρου Υγείας στην πόλη

Για την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΗΣ Δημοτικός Σύμβουλος

Οι Κομματικές Οργανώσεις Ηλιούπολης του ΚΚΕ διοργανώνουν Διαδικτυακή Σύσκεψη Για τις εξελίξεις στην υγεία και την πρόταση του ΚΚΕ

Θα μιλήσει η Ελένη Μπάγια, Γιατρός στα Επείγοντα του Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» και συνεργάτης στο τμήμα υγείας της ΚΕ του ΚΚΕ

Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών - Εμπόρων Ηλιούπολης: ''Δεσμεύσεις λογαριασμών για χρέη στο Δήμο - Συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Στασινόπουλο''

Όπως είναι γνωστό, η Ένωση ΕΒΕ Ηλιούπολης είχε ζητήσει εδώ και καιρό συνάντηση με τον κ. Αντιδήμαρχο ώστε να του εκθέσει αναλυτικά τα αιτήματά μας με αιχμή τη δέσμευση τραπεζικού λογαριασμού μέλους μας για χρέη στο Δήμο Ηλιούπολης.

Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών - Εμπόρων Ηλιούπολης: ''ΑΝΟΙΞΕ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ''

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Δήμου Ηλιούπολης για την υποβολή αιτήσεων για την απαλλαγή από τέλη του 4μήνου Νοέμβριος 2020-Φεβρουάριος 2021, για επιχειρήσεις με αναστολή λειτουργίας, είναι ανοικτή.

''Αίτημα για  διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Αστυδάμαντος κατά τις ώρες λειτουργίας του Σχολείου'' - Σύλλογος Διδασκόντων και Σύλλογος Γονέων 6ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης

Μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου 541/97 για τη διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Αγίας Λαύρας κατά τις ώρες λειτουργίας του ιδιωτικού Εκπαιδευτηρίου ''Η Θεομήτωρ''. Πρέπει να υπάρχει ισονομία σε όλα τα Σχολεία της πόλης μας. Δημόσια και Ιδιωτικά.