Με το δεύτερο κύμα της πανδημίας να γιγαντώνεται, ο κορονοϊός χτύπησε και την πόρτα του Δημαρχείου της πόλης μας, όπου σημειώθηκαν 2 κρούσματα.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η ιχνηλάτηση των επαφών ολοκληρώθηκε , με αποτελέσματα αρνητικά για το σύνολο των εργαζομένων που εξετάσθηκαν.

Με αφορμή αυτό, ως Διοίκηση, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στην Περιφέρεια Αττικής, στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και στον συνδημότη μας, ιατρό κύριο Φώτη Πατσουράκο για την πολύτιμη αρωγή τους στην πραγματοποίηση των μοριακών τέστ.

Ιδιαίτερα δε, θα θέλαμε να εκφράσουμε την αμέριστη ευγνωμοσύνη μας στους ιατρούς και τους υγειονομικούς του Κέντρου Υγείας Ηλιούπολης που συνέβαλλαν τα μέγιστα για την άμεση και έγκαιρη εξέταση των υπαλλήλων του Δήμου.

Η ανάδειξη για ακόμα μια φορά του κομβικού ρόλου του Κέντρου Υγείας στα πλαίσια της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, όχι μόνο για τους δημότες της Ηλιούπολης, αλλά συλλογικά για τη Δημόσια Υγεία, μας γεμίζει με ιδιαίτερη ικανοποίηση και θα μας βρει αρωγούς σε κάθε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Ιωάννης Πούλος


Προβλήθηκε 320 φορές

Τη συνέχιση της λειτουργίας του Κέντρου Διανομής ΕΛ.ΤΑ Ηλιούπολης, ζητάει ο Β. Σπανάκης

Ερώτηση προς τον Υπουργό Επικρατείας & Ψηφιακής Διακυβέρνησης κατέθεσε ο Βουλευτής του Νότιου Τομέα Αθηνών Βασίλης – Πέτρος Σπανάκης, με την οποία τονίζει την άμεση ανάγκη συνέχισης της λειτουργίας του Κέντρου Διανομής ΕΛ.ΤΑ Ηλιούπολης.