Δημήτρης Υφαντής, Θοδωρής Κοτονιάς
Θοδωρής Κοτονιάς Δημήτρης Υφαντής
& HARTURA BAND

Παρασκευή 7-14-21-28/10 & Παρασκευή 4-11


7 Οκτωβρίου 2016.
Στους σκοτεινούς καιρούς της πνευματικής αδιαφορίας,λίγες στιγμές πριν το τελικό ok,από τον μεγάλο ''Θείο'' του σύμπαντος,για την ολική καταστροφή αυτής της εκφυλισμένης ανθρωπότητας ,ως εκ θαύματος, σε μια μικρή γειτονιά της γης, στην Ηλιούπολη (πόλη του ήλιου), μία μικρή μουσική ομάδα ερευνητών ,ανακαλύπτει κατά τύχη, το δρόμο για τη σωτηρία και την επιστροφή των πολιτιστικών και πνευματικών αξιών της ανθρωπότητας "'τα πανηγύρια''!!!

Η ομάδα αυτή υπό την πίεση της παγκόσμιας απειλής,προσπαθεί,δυστυχώς μέσα από τη καλαμπορτσιά που τη χαρακτηρίζει,να αναβιώσει να ζήσει και να μοιραστεί με τον κάθε άτυχο τυχόντα ακροατή, την Ιερή, πρωτόγονη, και βαθειά σημασία του πανηγυριού.  

Η υπόθεση περιπλέκεται απρόσμενα ακόμα περισσότερο,από ομάδα εξωγήινων κοντινού ηλιακού συστήματος,που πλησιάζει τη γη για να βοηθήσει .

Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος στο μπαρ: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί 

 

Μουσική Σκηνή Rythmos Stage

Λεωφόρος Μαρίνου Αντύπα 38,
Ηλιούπολη 16345, Αθήνα

Τηλ: 210 975 0060
E-mail: [email protected]

 

χορηγός επικοινωνίας: Ηλιούπολη για όλους (www.ilioupoligiaolous.gr)

 

Προβλήθηκε 1010 φορές

Εγκρίθηκε με συντριπτική πλειοψηφία νομοσχέδιο που απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ

Πώς θα παραμείνει ενεργή η πλατφόρμα στη χώρα - Η απαγόρευση πέρασε με την ψηφοφορία στην αμερικανική Βουλή για το πακέτο βοήθειας 95 δισ. δολαρίων για την Ουκρανία, το Ισραήλ και την Ταϊβάν