Το Μάτι πίσω από την Πλάτη νοιώθει δικαιωμένο γιατί επί τέλους μια Δημοτική Παράταξη η «Ηλίου Πόλις – Ανθρώπινη Πόλη» έφερε στη δημοσιότητα το θέμα της αξιοποίησης του Πολυχώρου στο 5ο Λύκειο.

Συγκεκριμένα σε σχετική ανακοίνωση της Παράταξης διαβάζουμε: «Επίσης προτείναμε μετά από συζήτηση που είχαμε με μέλη της σχολικής Κοινότητας στο 5ο Λύκειο, να αναλάβει ο Δήμος να ανακαινίσει τον θαυμάσιο πολυχώρο του σχολείου έτσι ώστε εκτός της χρήσης για τις ανάγκες του ίδιου του σχολείου να χρησιμοποιείται ο χώρος αυτός από πολιτιστικούς φορείς, άλλα σχολεία κλπ από την στιγμή που είναι κοινά αποδεκτό ότι ο χώρος του Μουσείου και του Δημοτικού Θεάτρου δεν επαρκούν πλέον για την κάλυψη των αναγκών των φορέων της πόλης μας».

Το θέμα είναι σημαντικό για τη λειτουργία των συλλογικοτήτων της Ηλιούπολης και θα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό και άλλες παρατάξεις και συλλογικότητες της πόλης να πιέσουν προς την κατεύθυνση αυτή!!

Είναι κρίμα μια «επένδυση στον πολιτισμό» με Δημόσιο Χρήμα, εκατοντάδων χιλιάδων Ευρώ να είναι εγκαταλειμμένη στη φθορά του χρόνου.

το προηγούμενο άρθρο μας για το θέμα (εδώ)

 

 

Το Μάτι Πίσω από την Πλάτη

17.10.2016
 

Προβλήθηκε 1708 φορές