Πανελλαδικό συλλαλητήριο συνταξιούχων διοργανώνεται για σήμερα Πέμπτη στην Αθήνα. Το «ραντεβού» έχει δοθεί για τις 17.00 στα Προπύλαια.

Ο Δήμος Κουμπούρης, πρόεδρος της ομοσπονδίας συνταξιούχων ΙΚΑ, σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε από τις οργανώσεις συνταξιούχων μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Μας πετάνε ψίχουλα με τη δήθεν 13η σύνταξη όταν τα τελευταία χρόνια μας πήραν 4 δισ. και θα μας πάρουν άλλα τόσα το επόμενο διάστημα, δίνοντάς μας 617 εκατ. ευρώ».

Οι συνταξιούχοι ζητούν δικαίωμα κανονικής 13ης και 14ης σύνταξης, κατώτερη σύνταξη στα 600 ευρώ, διατήρηση του ΕΚΑΣ και γενικότερα επιστροφή όσων χρημάτων τους έχουν αφαιρεθεί όλο αυτό το διάστημα "τα οποία έχουν πληρωμένα και δουλεμένα με ιδρώτα.

Στο σημερινό συλλαλητήριο θα ακολουθήσει πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου.

Πηγή: www.newsit.gr 

Προβλήθηκε 832 φορές
Ένοχος ο Ηλίας Μίχος για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό - Αθώα η μητέρα για πορνογραφία και μαστροπεία

Όσοι βρίσκονταν στο δικαστήριο ξέσπασαν σε χειροκροτήματα στο άκουσμα της απόφασης, ενώ αυτή την ώρα πλήθος κόσμου βρίσκεται έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο και πανηγυρίζει.

Πέθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης: Ποιο ήταν το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ γνωστό ως ''Ιταλός''

Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης, μέλος της αντιστασιακής οργάνωσης ΠΑΚ που ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ κατά της στρατιωτικής Χούντας, είχε γεννηθεί στην Αλεξανδρούπολη το 1951. Σπούδασε Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες με μεταπτυχιακό στην Κοινωνιολογία.