Οι δημοτικοί σύμβουλοι Σώζος Χάρης, Σάρολα Βασιλική και Παπαδημητρίου Θανάσης ανεξαρτητοποιήθηκαν από την παράταξη της δημοτικής αρχής, κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 3/4.

Οι τρεις δημοτικοί σύμβουλοι εξήγησαν τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, άσκησαν έντονη κριτική στην διοίκηση της δημοτικής αρχής και εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους για την ασυνέπεια στις προεκλογικές δεσμεύσεις της παράταξής τους.

Η ανεξαρτητοποίηση των τριών δημοτικών συμβούλων έρχεται να προστεθεί στις τέσσερις ανεξαρτητοποίησεις που έχουν προηγηθεί (Μαρία Βλαδιμήροβιτς, Θανάσης Κοσκινάς, Σωτήρης Παπαμιχαήλ, Τάσος Μαυρόπουλος).

Πηγή: vironas.gr 

Προβλήθηκε 1306 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.