ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ.

Σας ενημερώνουμε ότι το αμέσως επόμενο διάστημα η Δημοτική Αρχή προγραμματίζει δύο ανοιχτά Δημοτικά Συμβούλια για κρίσιμα ζητήματα που αφορούν το λαό της πόλης μας.

Συγκεκριμένα:

1ο ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, 10 Απριλίου 2017, 7μ.μ:
«ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗΣ 4 ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ»

— Στη συνεδρίαση την πρόταση θα παρουσιάσει η ομάδα μελέτης του ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ.

2ο ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, 24 Απριλίου 2017, 7μ.μ.:
«ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ»

— Στη συζήτηση αυτή είναι καλεσμένοι το ΚΕΘΕΑ και το ΕΣΥΝ, θα υπάρξει εισήγηση της δημοτικής αρχής για συγκεκριμένες πρωτοβουλίες που θα σηματοδοτούν το επόμενο διάστημα και επιδιώκουμε να ενεργοποιήσουμε τους κατάλληλους κρίκους στους χώρους όπου ζει και διαπαιδαγωγείται η νεολαία μας.

Η ανάγκη μας να συνεχίσουμε ακόμα πιο αποφασιστικά και συντεταγμένα σε απαραίτητες πρωτοβουλίες.

Στόχος μας είναι η ενημέρωση του λαού της πόλης μας προκειμένου να μπορεί να παρεμβαίνει στις εξελίξεις, ιδίως όταν αυτές αφορούν σημαντικές πλευρές της καθημερινότητας, όπως το συγκοινωνιακό, αλλά και τη μάστιγα των ναρκωτικών.

Ως εκ τούτου θεωρούμε απαραίτητη τη συμμετοχή και την έκφραση της γνώμης του συνόλου των φορέων και των δημοτών μας στις παραπάνω ημερομηνίες. 

Προβλήθηκε 903 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.