Ολοκληρώθηκε τη Μεγάλη Παρασκευή το καμπ της Ίντερ στην Αθήνα, για το οποίο ταξίδεψαν προπονητές του ιταλικού συλλόγου στην Ελλάδα και να διδάξουν σε Έλληνες προπονητές, αλλά και παράλληλα να γυμνάσουν μικρά παιδιά!

Το καμπ πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις Δ’ Ηλιούπολης και το «παρών» έδωσαν μορφές του ελληνικού και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Είχαμε γράψει σε προηγούμενο άρθρο μας (εδώ), για το 1ο εκπαιδευτικό Camp ποδοσφαίρου της Ιντερ στην Αθήνα. 

Κατά τη διάρκεια των ημερών του καμπ στο γήπεδο βρέθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής των Ολυμπιακού, Ίντερ και ΑΕΚ Γρηγόρης Γεωργάτος, ο Γιώργος Καραγκούνης ο οποίος επίσης έχει αγωνιστεί στην Ίντερ, όπως και σε Παναθηναϊκό, Φούλαμ, Μπενφίκα αλλά και ο εν ενεργεία παίκτης του Ολυμπιακού Εστέμπαν Καμπιάσο!

Ο Αργεντίνος σταρ των «ερυθρόλευκων» έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Ίντερ και βρέθηκε στην Ηλιούπολη, όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους προπονητής του ιταλικού συλλόγου, αλλά και με τα παιδιά που έλαβαν μέρος στο καμπ. 

πηγή: http://newsacademies.gr

Προβλήθηκε 1160 φορές

Ηλιούπολη: Οκτώ μήνες με αναστολή στον οδοντοτεχνίτη που παρίστανε τον οδοντίατρο

Το πραγματικό επάγγελμα του ήταν οδοντοτεχνίτης, ωστόσο είχε ανοίξει παράνομα οδοντιατρείο και εργαζόταν ως οδοντίατρος κάτι που ο άτυχος ασθενής δεν γνώριζε, όταν τον επισκέφθηκε για πρώτη φορά.

Μέλος του ιστορικού Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του μεγάρου του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», η τελετή υποδοχής Επιτίμων, Τακτικών και Αντεπιστελλόντων μελών.