Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία 47χρονου από την Αλβανία που είχε γίνει στον Άγιο Κοσμά.

Στα πέριξ 21 Απριλίου 2017

Εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 47χρονου υπηκόου Αλβανίας, η σορός του οποίου βρέθηκε στις 14-2-2017 εντός του πρόχειρου παραπήγματος που διέμενε στην περιοχή του Αγίου Κοσμά.

Το θύμα έφερε πολλαπλά τραύματα στο πρόσωπο από τσεκούρι, το οποίο βρέθηκε δίπλα του.

Όπως εξακριβώθηκε από την ενδελεχή έρευνα και την συνδυαστική αξιολόγηση του προανακριτικού υλικού, δράστης της ανθρωποκτονίας είναι ένας 46χρονος υπήκοος Ιράκ.

Όπως διαπιστώθηκε, το θύμα και ο δράστης συγκατοικούσαν στο προαναφερόμενο πρόχειρο παράπηγμα και φιλονικούσαν καθημερινά για διάφορους λόγους.

Ο 46χρονος, κατόπιν επισταμένων αναζητήσεων, εντοπίσθηκε χθες (20-4-2017) το απόγευμα στην περιοχή της Ομόνοιας και προσήχθη στο Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας.

Εξεταζόμενος, ομολόγησε ότι κατά τη διάρκεια λογομαχίας που είχε με το θύμα, τον κτύπησε με το τσεκούρι που βρισκόταν στο πρόχειρο κατάλυμα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του για ανθρωποκτονία από πρόθεση και εκδόθηκε από τον κ. Ανακριτή ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη.

πηγή: www.zougla.gr 

Προβλήθηκε 1768 φορές

Επεισοδιακή καταδίωξη στο Παλαιό Φάληρο: ''Καρφώθηκε'' με κλεμμένο αυτοκίνητο σε 4 παρκαρισμένα οχήματα και συνελήφθη

Έκλεψε το αυτοκίνητο στην Καλλιθέα και ο δρόμος την «έβγαλε» στο Παλαιό Φάληρο όπου προκάλεσε το τροχαίο - Παράτησε το αυτοκίνητο και τράπηκε με τα πόδια σε φυγή

Μαύρη μέρα στον Δήμο Αγίου Δημητρίου: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 57χρονος υπάλληλος καθαριότητας ενώ πήγαινε στη δουλειά του

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3:00 τα ξημερώματα. Ο άτυχος εργαζόμενος, Ηλίας Πιερράτος, κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Αττάλου.

Σοκ στην Καλλιθέα: Παρέσυραν τρανς γυναίκα με αυτοκίνητο και την περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό - Τέσσερις συλλήψεις

Στη σύλληψη τεσσάρων νεαρών προχώρησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, για την άγρια, ρατσιστική επίθεση σε βάρος διεμφυλικής γυναίκας στην Καλλιθέα.

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς διαρήκτες που πιάστηκαν στα πράσα σε μπαλκόνι διαμερίσματος, στο Ελληνικό

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο νεαροί ημεδαποί ηλικίας 19 και 20 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαΐου στο Ελληνικό, την ώρα που επιχειρούσαν να διαρρήξουν διαμέρισμα.

Έντονη μυρωδιά αερίου στα νότια προάστια: Εκκενώθηκαν επιχειρήσεις και σχολεία - Οσμή και σε άλλες περιοχές

Δεν έχει βρεθεί η πηγή του προβλήματος σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία - Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού Σώματος και συνεργεία της ΔΕΣΦΑ ερευνούν τα αίτια