Στη σύλληψη πέντε ανδρών, δύο Ελλήνων και τριών Πακιστανών, προχώρησαν χτες το μεσημέρι οι άνδρες της Ασφάλειας Ηλιούπολης σε συνεργασία με συναδέλφους τους από την Υποδιεύθυνση Νοτιοανατολικής Αττικής.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, όλα ξεκίνησαν χτες στις 12.00 το μεσημέρι όταν, κατόπιν σχετικών πληροφοριών, οι αστυνομικοί εισέβαλαν σε κατάστημα που βρίσκεται στο Μοναστηράκι και μετά από έρευνα εντόπισαν μεγάλο αριθμό κλοπιμαίων –κυρίως εργαλείων βιομηχανικού τύπου, ποδηλάτων και κινητών- που προέρχονταν από ληστείες που είχαν γίνει σε περιοχές της Αττικής.

Όπως προέκυψε, επικεφαλής της ομάδας ήταν οι δύο Έλληνες.

Όσον αφορά τους τρεις άνδρες από το Πακιστάν, αυτοί είχαν τον ρόλο του «μπροστάρη». Βρίσκονταν δηλαδή έξω από το κατάστημα και προέβαιναν σε αγοραπωλησίες με πελάτες ώστε να περνούν... απαρατήρητοι οι εργοδότες τους.

Πηγή: Π.Β. (www.zougla.gr) 

Προβλήθηκε 5100 φορές
Ευρωεκλογές 2024: Οι 35 υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - Όλα τα ονόματα

Ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (15.4.24) οι 35 υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, μετά την καταμέτρηση των ψήφων των μελών και φίλων του κόμματος στις προκριματικές εκλογές της Κυριακής.

Ο καιρός την Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. - Ανεμοι: Βόρειοι 3 με 4 μποφόρ, από το απόγευμα νοτίων διευθύνσεων με την ίδια ένταση. - Θερμοκρασία: Από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.