Γλυφάδα. Χειροπέδες σε σπείρα διακίνησης κοκαΐνης και ηρωίνης.

Στα πέριξ 27 Απριλίου 2017

Κοκαΐνη και ηρωίνη επρόκειτο να πουλήσουν, έναντι άνω των 100.000 ευρώ, μέλη σπείρας εμπόρων ναρκωτικών, που συνελήφθησαν μετά από αστυνομική επιχείρηση στη Γλυφάδα.

Οι συλληφθέντες είναι τρεις Αλβανοί, οι οποίοι φαίνεται ότι ενεργούσαν καθ' υπόδειξιν δύο έγκλειστων στις φυλακές Πατρών, ενός 42χρονου συμπατριώτη τους και ενός 49χρονου Έλληνα.

Οι δύο τελευταίοι φέρονται να είναι ηγετικά στελέχη της συμμορίας, την εξάρθρωση της οποίας ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν 1 κιλό και 181 γραμμάρια κοκαΐνης, καθώς επίσης 2 κιλά και 40 γραμμάρια ηρωίνης, ποσότητες που σκόπευαν να διαθέσουν προς πώληση έναντι 106.500 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: www.zougla.gr 

Προβλήθηκε 1802 φορές

Μαύρη μέρα στον Δήμο Αγίου Δημητρίου: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 57χρονος υπάλληλος καθαριότητας ενώ πήγαινε στη δουλειά του

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3:00 τα ξημερώματα. Ο άτυχος εργαζόμενος, Ηλίας Πιερράτος, κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Αττάλου.

Σοκ στην Καλλιθέα: Παρέσυραν τρανς γυναίκα με αυτοκίνητο και την περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό - Τέσσερις συλλήψεις

Στη σύλληψη τεσσάρων νεαρών προχώρησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, για την άγρια, ρατσιστική επίθεση σε βάρος διεμφυλικής γυναίκας στην Καλλιθέα.

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς διαρήκτες που πιάστηκαν στα πράσα σε μπαλκόνι διαμερίσματος, στο Ελληνικό

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο νεαροί ημεδαποί ηλικίας 19 και 20 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαΐου στο Ελληνικό, την ώρα που επιχειρούσαν να διαρρήξουν διαμέρισμα.

Έντονη μυρωδιά αερίου στα νότια προάστια: Εκκενώθηκαν επιχειρήσεις και σχολεία - Οσμή και σε άλλες περιοχές

Δεν έχει βρεθεί η πηγή του προβλήματος σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία - Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού Σώματος και συνεργεία της ΔΕΣΦΑ ερευνούν τα αίτια